Sausio 25 d. transferai ir gandai: "Real" iki sezono pabaigos gali pasiskolinti J.Cesarą © Eurofootball.lt
Sausio 25-ąją dieną ir toliau tęsiasi 2013-ųjų metų žiemos perėjimo langas, tad portalas Eurofootball.lt Jums pateikia šiandienos įvairiausius transferus ir gandus

***

Jose Mourinho iki sezono pabaigos gali iš QPR pasiskolinti Julio Cesarą, nes pagrindinis vartininkas Ikeras Casillasas iš rikiuotės iškrito apie 6 savaites.

***

„Mallorca“ ir „Rennes“ klubus domina galimybė iki sezono pabaigos pasiskolinti Amsterdamo „Ajax“ saugą Eyongą Enohą.

***

„AS Roma“ ekipą nuo kito sezono gali treniruoti „AC Milan“ vairininkas Massimiliano Allegri, jei dabartinis strategas Zdenekas Zemanas šį sezoną nepasieks teigiamų rezultatų.

***

Milano „Inter“ sieks parduoti Coutinho „Southampton“ arba „Liverpool“ klubams. Futbolininką pakeisti tikisi į Paulinho.

***

Prieš artėjančias UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynes „Shakhtar“ bandys pasistiprinti komandą Romos „Lazio“ puolėju Hernanesu.

***

„Manchester United“ svarsto galimybę prisivilioti „Etienne“ centro gynėją Kurtą Zoumą, kuris konkurenciją sudarytų Nemanją Vidičiui.

***

Prancūzijos čempionai „Montpellier“ dar šį mėnesį už 10 milijonų svarų sterlingų tikisi parduoti Younesa Belhanda, kuriuo ypač domisi „Arsenal“ ir „Tottenham“.

***

„Barcelona“ komandoje retai aikštėje pasirodantis Davidas Villa ir toliau neapsisprendžia dėl savo ateities. Pranešama, kad jau artimiausiomis dienomis bus padėtas lemiamas taškas dėl šio puolėjo.

***

Vienas perspektyviausių Europos žaidėjų Isco nori pratęsti kontraktą su „Malaga“. Pasak klubo direktoriaus, saugas yra pasiryžęs pasirašyti penkerių metų sutartį.

***

„Fiorentina“ iš Turino „Juventus“ turėtų iki sezono pabaigos pasiskolinti puolėją Fabio Quagliarellą

***

OFICIALU: „AC Milan“ klubas įsigijo „Parma“ gynėją Cristianą Zaccardo. Artimiausiu metu futbolininkas Milane atliks privalomą medicininę peržiūrą.