Į Karaliaus taurės pusfinalį keliauja "Barcelona" ir Madrido "Atletico" (VIDEO) © Eurofootball.lt
Ketvirtadienį buvo sužaistos paskutinės dvejos Karaliaus taurės ketvirtfinalio rungtynės.

„La Rosaleda“ stadione susitiko šeimininkai „Malaga“ ir „Barcelona“. Pergalę ir kelialapį į taurės pusfinalį rezultatu 2-4 iškovojo šiame mače Jordi Roura vadovaujami auklėtiniai.

Pirmieji į priekį įsiveržė Ispanijos vicečempionai, kai po tikslaus Dani Alveso perdavimo pasižymėjo Pedro.

Vis dėlto, rezultatą jau po kelių minučių „Malaga“ išlygina. 12-ąją minutę į Manuelio Pinto ginamų vartų tinklą kamuolį pasiuntė Joaquinas.

Antrajame kėlinyje kova prasidėjo i aujo. 49-ąją minutę katalonus ir vėl į priekį išvedė gynėjas Gerardas Pique, tačiau maždaug po dvidešimties minučių Santa Cruzas atstatė pranašumą.

Po išlyginamojo įvarčio „Malaga“ vienuolikė perėmė žaidimą į savo „vadžias“, tačiau Barselonos komandai po kurio laiko ir vėl pradėjo presinguoti ir artėjant kėliniui į pabaigą Andreso Iniesta ir Lionelio Messi įvarčiai padėjo iškovoti kelialapį į pusfinalį.

„Copa del Rey“ turnyro pusfinalyje „Barcelona“ susigrums su aršiausiais priešais Madrido „Real“. Pirmoji dvikova įvyks jau artėjantį trečiadienį, o paskutinioji bus žaidžiama Vasario 27-ąją dieną.

Kitame mače buvo užfiksuotos lygiosios (1-1) tarp Sevilijos „Real Betis ir Madrido „Atletico“ futbolininkų. Į pusfinalį pateko Europos lygos nugalėtojų ekipa, kuri susigrums su „Sevilla“ futbolininkais.

Rezultatai:

„Malaga“ 2 – 4 „Barcelona“
(Pirmas mačas 2-2, bendras rezultatas 4-6)
9‘ [0 – 1] Pedro
12‘ [1 – 1] Joaquin
49‘ [1 – 2] G.Pique
68‘ [2 – 2] R.Santa Cruz
76‘ [2 – 3] A.Iniesta
80‘ [2 – 4] L.Messi



„Real Betis“ 1 – 1 „Atletico Madrid“
(Pirmas mačas 0-2, bendras rezultatas 1-3)
45‘ [0 – 1] D.Costa
90‘ [1 – 1] J.Molina (11m. baudinys)