Edenas Hazardas prieš kamuolių berniuką : istorija ir komentarai (FOTO, VIDEO) © Eurofootball.lt
"Tokie incidentai turi įprotį užsiauginti rankas ir kojas," - iškart pasakė legendinis "Man Utd" gynėjas Gary Neville'as ir buvo neabejotinai teisus.

Viso pasaulio sporto žiniasklaida bei futbolu besidomintys žmonės kaip mat pasigavo "kamuolių berniuko" virusą - nuo nuomonių ir analizių iki juokų bei pašiepiančių nuotraukų.

Trečiadienį vėlai vakare Anglijos Lygos taurės turnyro ("Capital One") atsakomajame pusfinalio mače Londono "Chelsea" futbolininkai nesugebėjo panaikinti dviejų įvarčių deficito ir į finalą, vyksiantį "Wembley" stadione, prieš ketvirtojo pagal pajėgumą šalies diviziono "Bradford City" vienuolikę keliaus rungtyniauti "Swansea" ekipa.

Tačiau Velso komandos kiek netikėta sėkmė buvo pasmerkta likti antrame plane 80 susitikimo minutę, kuomet tempdamas laiką Charlie Morganas "pamiršo" savo darbą kuo greičiau grąžinti kamuolį žaidėjams ir tiesiog ant jo užgriuvo.

Emocijų nesuvaldęs "mėlynųjų" saugas Edenas Hazardas išspyrė kamuolį iš po padavinėtojo, kartu šiek tiek kliudydamas jį patį. To pakako Morganui suvaidinti skausmo priepuolį, kuris padarė įspūdį teisėjui, parodžiusiam belgui raudoną kortelę.

Incidento video:



Tokiu nutikimu labai nusistebėjo "Man Utd" gynėjas Rio Ferdinandas: "Kamuolys, kamuolių berniukas, žaidėjas + raudona kortelė... niekada negalėjote įsivaizduoti šiuos žodžius viename sakinyje".

"Nesakau, jog Hazardas teisus, tačiau nekenčiu situacijų, kuriose žmogus, išprovokavęs incidentą, galiausiai pats verkia už menkniekį," - šlykštėjosi Michaelas Owenas.

"Neįtikėtinas teisėjo sprendimas išvaryti Hazardą, tačiau sveikinimai "Swansea". Kas galėjo nuspėti tokį finalą," - arbitro veiksmai nepaliko įspūdžio Garethui Bale'ui.

Tuo tarpu "Reading" puolėjas Noelas Huntas laikosi priešingos nuomonės dėl pašalinimo: "Iš po vaikino, kuris gulėjo ant kamuolio tempdamas laiką! Atsiprašau, tačiau jis įspyrė vaikinui! Jei žaidi su degtukais - gali nudegti".

Galiausiai pats Hazardas duodamas interviu "Chelsea" klubo televizijai patikino, jog konfliktas užglaistytas: "Berniukas visu kūnu užgulė kamuolį, o aš norėjau jį išspirti ir, manau, pataikiau į kamuolį, o ne į berniuką. Aš apgailestauju".

"Kamuolių berniukas atėjo į mūsų persirengimo kambarį ir mes trumpai pasikalbėjome - aš atsiprašiau, jis taip pat atsiprašė. Viskas baigta".

O apačioje prieš pusfinalio rungtynes Charlie Morgano "Twitter" paskyroje pasirodęs įrašas. Atrodo, kad atsisveikindamas su darbu visų "kamuolių berniukų karalius" pasiekė savo tikslą - "Swansea" pateko į finalą, jis patempė laiką, o dar ir tapo žymus.



Kokia Jūsų nuomonė apie šį incidentą, Hazardo veiksmus ir teisėjo sprendimą? Komentuokite!