"Arsenal" puolimo banga derbyje nušlavė "West Ham" futbolininkus (VIDEO) © Eurofootball.lt
Trečiadienį vėlai vakare Anglijos "Premier" lygoje buvo žaidžiamos atidėtos XIX turo rungtynės tarp dviejų Londono komandų - "Arsenal" ir "West Ham".

"Emirates" stadione vykusiame derbyje svečiai pasižymėjo pirmieji, tačiau vėliau sulaukė penkių tikslių dūrių į savo vartus ir turėjo pripažinti "kanonierių" pranašumą 5-1.

Arsene'o Wengero ekipos gretose išsiskyrė po ligos sugrįžęs puolėjas Lukasas Podolskis, ne tik pelnęs įvartį, tačiau ir atlikęs net tris rezultatyvius perdavimus.

Dar du kartus varžovų vartininką nuginklavo Olivier Giroud, po sykį savo vardą į mačo protokolą įsirašė Santiago Cazorla bei Theo Walcottas.

Dvikova labai nesėkmingai susiklostė jaunajam "West Ham" gynėjui Danieliui Pottsui - po keitimo pasirodęs aštuoniolikmetis po susidūrimo su Bacary Sagna prarado sąmonę.

Futbolininkui beveik ketvirtį valandos buvo suteikiama pakalba, tuomet jis su kaklo įtvaru buvo išgabentas iš aikštės ir nuvežtas į ligonę. Dėl šio incidento arbitras prie antrojo kėlinio laiko pridėjo 12 minučių.

"Arsenal" žengia šeštoje turnyrinės lentelės vietoje, tuo tarpu "plaktukai" - dvylikti.

Rezultatai / Lentelė / Video:





ARS 5 - 1 WHU: