"Genoa" klubo prezidentas atleido jau trečią trenerį nuo praėjusio sezono pabaigos © Eurofootball.lt
talijos „Serie A“ futbolo pirmenybėse besivaržančios „Genoa“ ekipos treneris Gigi Del Neri neteko darbo, po to kai jo treniruojama komanda 0-2 nusileido „Cagliari“ klubui.

62 metų Del Neri klubui vadovavo vos 13 rungtynių nuo spalio mėnesio, tačiau sugebėjo iškovoti vos dvi pergales ir patyrė net 9 pralaimėjimus. „Grifone“ pravardžiuojamas klubas pateko į iškritimo zoną, o nuo laipteliu aukščiau esančio „Cagliari“ klubo atsilieka trim taškais.

„Genoa“ prezidentas Enrico Preziosi atleido jau trečią trenerį nuo praėjusio sezono pabaigos, kuomet darbo neteko Alberto Malesani, kuris buvo pakeistas Luigi Di Canio. Pastarasis darbo neteko vos prasidėjus sezonui, spalio mėnesį, kuomet buvo paskirtas G.Del Neri. Šį klube keičia Davide Ballardini, kuris spaudai ir sirgaliams bus pristatytas pirmadienį.

Nuo 2003 metų, kuomet perėmė klubo valdymą. E.Preziosi jau pakeitė trylika vyriausiųjų trenerių. Komandos sirgaliai ir futbolo specialistai mano, kad neprognozuojamas vadovo elgesys ir yra blogų rezultatų priežastis, tačiau prezidentui atrodo kitaip.

Naujasis „Genoa“ treneris netrukus laikys itin rimtą egzaminą. Artimiausios dejose rungtynėse „Genoa“ rungtyniaus su čempionato lyderėmis – Turino „Juventus“ ir Romos „Lazio“.