Sausio 21 d. transferai ir gandai: V.Valdeso vietą "Barcelona" klube užims D.de Gea arba T.Courtoisas? © Eurofootball.lt
Sausio 21-ąją dieną ir toliau tęsiasi 2013-ųjų metų žiemos perėjimo langas, tad portalas Eurofootball.lt Jums pateikia šiandienos įvairiausius transferus ir gandus

***

„Barcelona“ jau šią vasarą Londono „Chelsea“ klubui gali pasiūlyti 12 milijonų eurų, už šiuo metu Madrido „Atletico“ vartų sargą Thibautą Courtoisą. Taip pat Victoro Valdeso vietą gali užimti „Man Utd“ vartininkas Davidas de Gea, mat Seras Aleksas Fergusonas nėra patenkintas ispano žaidimu.

***

Kaip pranešama, „Newcastle“ ir Londono QPR klubo medžiojamas Yannas M‘Vila patraukė ir Rusijos klubo Kazanės „Rubin“ dėmesį, ir didesnė tikimybė, jog prancūzas keliaus būtent į Rytus.

***

„Liverpool“ klubas sieks pateikti daugiau nei 6 milijonų eurų pasiūlymą už 20-etį Milano „Inter“ saugą Philippe Coutinho.

***

Gelzenkircheno „Schalke“ klubas nori kuo greičiau prisivilioti „Lyon“ saugą Michelį Bastosą. Už futbolininką Vokietijos ekipa turėtų pakloti 7 milijonus eurų.

***

Josepas Guardiola ir toliau aktyviai ieško žaidėjų galinčių vasarą sustiprinti Miuncheno „Bayern“ klubą. Ispano akiratyje atsidūrė „Liverpool“ puolėjas Luisas Suarezas, kurio kaina apie 47 milijonus eurų.

***

„Barcelona“ puolėjas Davidas Villa pareiškė, jog jis artimiausiu metu gali palikti katalonų klubą, nes treneris žaidėjui laiko aikštėje suteikia vis mažiau.

***

Londono „Arsenal“ klubą domina galimybė įsigyti „Bastia“ narį Florianą Thauviną, už kurį sumokėtų 5 milijonus eurų ir Prancūzijos klubui pridėtų nereikalingą Andrėjų Aršaviną.

***

Milano „Inter“ klubą palikusio Wesley Sneijderio vietą gali užimti brazilas Paulinho. Komandos gretas artimiausiu metu gali palikti Ricardo Alvarezas.

***

Romos „Lazio“ taip pat siekia „Lyon“ puolėjo Lisandro Lopezo parašo, dėl kurio varžosi Italijos čempionai.

***

„Manchester City“ klubas sumažino Mario Balotelli įsigijimo kainą ir „AC Milan“ pradėjo derybas dėl italo. Taip pat „Rossoneri“ artimiausiu metu gali papildyti Kaka.

***

Stambulo „Galatasaray“ komanda ir toliau sieks prisivilioti aukščiausio lygio žaidėjus. Į Turkijos čempionų akiratį papuolė „Milan“ saugas Kevinas-Prince‘as Boatengas.

***

OFICIALU: Dabar jau buvęs QPR puolėjas Djibrilis Cisse oficiliai pristatytas, kaip „Al-Gharafa“ klubo futbolininkas.