Agentas: kovoje dėl Pogbos parašo "Juventus" įveikė "Bayern", "Barcelona" ir "Real" klubus (VIDEO) © Eurofootball.lt
Praėjusią vasarą Turino "Juventus" gretas papildžiusį jaunąjį saugą Paulą Pogbą bandė prisivilioti "Barcelona", Miuncheno "Bayern" ir Madrido "Real" klubai, teigia talentingo prancūzo agentas Mino Raiola.

2012 metais devyniolikametis futbolininkas atsisakė pratęsti kontraktą su "Manchester United" ekipa ir tapęs laisvuoju agentu sudėjo parašus ant sutarties su italų klubu.

Praėjusio šeštadienio vakarą "Serie A" pirmenybių dvikovoje Pogba dar kartą atkreipė į save visų dėmesį pelnęs du įspūdingus įvarčius į "Udinese" vienuolikės vartus.

Italijos dienraščio "Corriere dello Sport" žurnalistų pakalbintas Raiola pažymėjo, kad puikus jo kliento žaidimas jam nėra staigmena.

"Paulo žaidimas nuteikia maloniai, tačiau aš žinojau, ką jis gali. Tiesa, pritariu Antonio Contei (vyr. "Juventus" treneris, - red.), jog dabar ne metas jį kelti į padebesius", - teigė agentas.

"Jis įrodė, kad turi potencialo, tačiau turi daug dirbti, sustiprėti ir patobulinti savo techniką bei nieku gyvu nepradėti savęs aukštinti. Tai padaręs jis gali tapti vienu geriausių savo pozicijos žaidėjų pasaulyje".

Paklaustas, kurie klubai siekė matyti Pogba savo gretose, Raiola atsakė: "Jį bandė prisivilioti "Barcelona", "Real" ir "Bayern" bei kiti anglų klubai".

Pogba šį sezoną per 13 Italijos čempionati mačų, iš kurių 8 pradėjo startinėje sudėtyje, jau yra pelnęs 4 įvarčius.

"Nežinau, kokios praėjusį šeštadienį mintys sukosi Sero Alexo Fergusono (vyr. "Manchester United" treneris, - red.) galvoje. Galbūt jis neįvertino Pogbos sugebėjimų".

"Supratęs, kad "raudonųjų velnių" klube jam nebus suteikta pakankamai laiko atsiskleisti, Paulas nusprendė išvykti. Jis manė, kad kitoje ekipoje jam seksis geriau", - pažymėjo Raiola.

Pogbos ir "Juventus" pasirodymas prieš "Udinese":