Sausio 19 d. transferai ir gandai: J.Guardiola į "Bayern" bandys prisivilioti Isco ir A.Vidalį © Eurofootball.lt
Sausio 19-ąją dieną ir toliau tęsiasi 2013-ųjų metų žiemos perėjimo langas, tad portalas Eurofootball.lt Jums pateikia šiandienos įvairiausius transferus ir gandus

***

Liepos mėnesį prie Miuncheno „Bayern“ vairo stosiantis Josepas Guardiola bandys prisivilioti Turino „Juventus“ atakuojantį saugą Arturo Vidalį bei „Malaga“ perspektyvųjį saugą Isco.

***

Atrodo, jog „Barcelona“ vartininkas Victoras Valdesas kontrakto pabaigos neketina laukti. Skelbiama, kad katalonai ispaną parduos jau artėjančią vasarą.

***

Madrido „Real“ ir „AC Milan“ klubo atstovai susitiks antradienį aptarti galimo Kaka persikėlimo į Italiją.

***

„Liverpool“ vyriausiais treneris Brendanas Rodgersas šį mėnesį sieks įsigyti dar du naujus žaidėjus, tai „Sevilla“ gynėją Federico Fazio bei „Valencia“ narį Andresą Guardado.

***

Stambulo „Fenerbahce“ jau kurį laiką siekia į komandą prisivilioti gynėją. Tarp kandidatų ypač yra minimas Londono „Arsenal“ klube rungtyniaujantis Laurentas Koscielny.

***

Wesley Sneijderio žmona dar kartą pareiškė, jog jos vyras keliaus į Turkiją. Vis dėlto, pats olandas dar neapsisprendė ar priims „Galatasaray“ pasiūlymą.

***

Po neįvykusių derybų su Loicu Remy, „Newcastle“ klubas ketina pateikti 7 milijonų eurų pasiūlymą už „Montpellier“ gynėją Mapou Yanga-Mbiwa.

***

Londono „Queens Park Rangers“ ekipa ir toliau nemažina susidomėjimo naujais futbolininkais. Harry Redknappo akiratyje atsidūrė „Porto“ žvaigždė Rolando, už kurį QPR yra pasiryžę sumokėti apie 10 milijonų eurų.

***

Paryžiaus „Saint-Germain“ klubui priklausančiu 17-ečiu Hervinu Ongenda domisi tokie Anglijos grandai, kaip „Man City“, „Man Utd“, „Chelsea“ bei „Arsenal“.

***

Kaip praneša ESPN, „FC Dallas“ žvaigždė Brekas Shea yra arti susitarimo su „Stoke City“ klubu. Futbolininko kaina siekia apie 3 milijonus svarų sterlingų.

***

OFICIALU: „Liverpool“ klubas sutiko nuomos pagrindais Škotijoje stringančiai „Hearts“ ekipai paskolinti gynėją Danny Wilsoną.

OFICIALU: Madrido „Atletico“ taip pat iki sezono pabaigos „Wigan“ komandai paskolino atsarginį vartininką Joelį.