Sausio 18 d. transferai ir gandai: T.Walcottas sutiko pasirašyti naują sutartį su "Arsenal" © Eurofootball.lt
Sausio mėnesio futbolininkų perėjimų langas jau kirto kryžkelę, o naujienų portalas Eurofootball.lt pateikia jums įdomiausius sausio 18-osios dienos gandus ir naujienas apie jau įvykusius sandorius bei naujas sutartis.

***
Ispanijos žiniasklaida praneša, kad „Athletic Bilbao“ lyderis Fernando Llorente yra arti susitarimo su „Juventus“ ekipa.
***
Vasarą „Bayern“ klubo vairą perimsiantis Pepas Guardiola jau nusitaikė į du atraminius saugus – Etienną Capoue iš „Toulouse“ bei „Juventus“ marškinėlius vilkintį Arturo Vidalį.
***
„Braga“ klubo saugu Hugo Viana domisi Turkijos „Besiktas“ ekipa.
***
Dortmundo „Borussia“ ekipos strategas Jurgenas Kloppas nenori dirbti „Chelsea“ klube, todėl Anglijos komandos savininkas Romanas Abramovičius už ekipos vairo norėtų matyti „Everton“ strategą Davidą Moyesą arba „Swansea“ treniruojantį Michaelį Laudrupą.
***
Skandalingojo „Manchester City“ puolėjo Mario Balotelli agentas Mino Raiola ketvirtadienį buvo pastebėtas Milane, praneša „The Sun“. Pasak dienraščio, italas ten aptarinėjo galimo savo kliento perėjimo į „Milan“ klubą detales.
***
„Liverpool“ strategas Brendanas Rodgersas paneigė gandus apie galimą „Inter“ saugo Wesley Sneijderio įsigijimą. Manoma, kad ekipai olando alga gali būti neįkandama.
***
„Marseille“ klubą palikusį bei į QPR gretas persikėlusį Loicą Remy, Prancūzijos ekipa norėtų pakeisti „West Ham“ puolėju Modibo Maiga.
***
„Noriwich City“ klubas nusitaikė į du puolėjus: „Swansea City“ komandoje rungtyniaujantį Danny Grahamą bei „Celtic“ priekinės linijos žaidėją Gary Hooperį.
***
Į „Chelsea“ komandos trenerio postą gali grįžti šiuo metu „Watford“ klubą treniruojantis Gianfranco Zola.
***
„Liverpool“ klubo taikiklyje atsidūrė „Valencia“ ekipos krašto saugas Andresas Guardado.
***
„Sevilla“ ekipa tikisi išsinuomoti perspektyvų „Manchester City“ klubo puolėją Johną Guidetti, mat komandą gali palikti lyderis Alvaro Negredo.
***
„Real Madrid“ klubas nusitakė į „Manchester City“ ekipos saugą Javi Garcia, o Ispanijos sostinę dar iki vasaros gali palikti Luka Modričius bei Michaelas Essienas.
***
„Chelsea“ klubo rezervuose atsidūręs Florentas Malouda gali tapti laisvuoju agentu.
***
„Milan“ klubas svarsto galimybę įsigyti „Tottenham“ ekipos trečiąjį vartininką Heurelho Gomesą. Šiuo vartų sargu taip pat domisi brazilų ir olandų klubai.
***
Į kovą dėl „Montpellier“ saugo Youneso Belhandos įsijungė „Tottenham“, „Everton“ ir „Inter“ ekipos. Marokietis galėjo atsidurti „Fenerbahce“ ekipoje, tačiau sandoris neįvyko.
***
„Newcastle“ ir toliau ieško kuo pakeisti į Londoną išvykusį Demba Ba. Po to, kai Loicą Remy iš po nosės nugvelbė QPR klubas, „šarkos“ savo gretose nori matyti „Saint-Etienne“ puolėją Pierre‘ą-Emericką Aubameyangą.
***
„Milan“ klubas patvirtino susidomėjimą „Real“ klubui priklausiančiu Kaka, tačiau Madrido ekipa už brazilą nori bent 25 milijonų eurų. Madų sostinės ekipa taip pat nori savo gynyba sustiprinti portugalu Ricardo Carvalho.
***
„West Brom“ nori išsinuomoti „Liverpool“ centro gynėją Sebastianą Coatesą.
***
„Schalke“ klubas pasiruošęs sumokėti „Lyon“ reikalaujamus 8 milijonus eurų už saugą Michelį Bastosą.

***
Oficialu:Theo Walcottas susiejo ateitį su „Arsenal“ klubu, pasirašydamas naują ilgalaikį kontraktą.