S.Rosellis: "Manchester City" brovėsi ne ten, kur reikia" © Eurofootball.lt
"Barcelona" klubo prezidentas interviu radijo stočiai "RAC 1" atskleidė, kad "Manchester City" kėsinosi "nelabai taktiškais" metodais vilioti ne tik Katalonijos ekipos futbolininkus, bet ir kai kuriuos darbuotojus.

Pasak Sandro Rosellio, Anglijos čempionai "brovėsi ne ten, kur reikia" ir jų sumanymas nepavyko - iš Barselonos į Mančesterį neišvyko nė vienas "Barcos" atstovas.

"Tegaliu pasakyti, kad "Manchester City" bandymas patyrė fiasko. Kėsintasi ne tik į žaidėjus. Aš kalbu ir apie kitus klubo struktūros darbuotojus. Esame subūrę šaunų kolektyvą, kuriame kiekvienas narys jaučiasi vertinamas, mėgsta ir myli savo darbą, todėl niekas niekur neišvyko", - tvirtino Katalonijos klubo vadovas.

S. Rosellis nepanoro įvardinti, kuriuos dabartinius klubo darbuotojus ar futbolininkus viliojo Mančesterio komanda, tačiau leido suprasti, kad tokią "akciją" veikiausiai inicijavo į "Manchester City" persikėlę dirbti buvęs "Barcelona" viceprezidentas Ferranas Soriano ir buvęs techninis sekretorius Txiki Begiristainas.

Prieš kelerius metus F. Soriano ir Tx. Begiristainas paliko "Barcelona" ekipą, kai baigėsi antroji tuometinio klubo prezidento Joano Laportos kadencija. Būtent J. Laportos vadovaujamas Katalonijos klubas retkarčiais garsėjo itin agresyvia transferų politika ir nevengdavo kontaktuoti su žaidėjais apeidami komandas, su kuriomis futbolininkai turėdavo galiojančias sutartis.

Itin daug dėmesio tuometiniai "Barcelona" vadovai skyrė bandymams žūtbūt įsigyti Cescą Fabregasą iš Londono "Arsenal" ir tuo gerokai supykdė Arsene'ą Wengerą bei Anglijos komandos vadovus, kurie netgi grasino apskųsti "Barcos" elgesį UEFA.

Anot S. Rosellio, jis tikisi, kad dabar "Manchester City" ekipai talkinantys F. Soriano ir Tx. Begiristainas nepasinaudos asmeniniais duomenimis bei kita privačia informacija, kurią jie sukaupė dirbami "Barcoje". Tiesa, Katalonijos ekipos vadovas čia pat suabejojo ir pareiškė, jog atrodo, kad abu minėti darbuotojai "galvoja visiškai kitaip".