"Manchester City" saugas D.Silva: daugiau klysti nebegalime © Eurofootball.lt
Čempionų titulą ginančio „Manchester City“ klubo lyderis Davidas Silva įspėja savo komandos draugus, jog ekipa negali sau leisti prarasti daugiau taškų, jeigu nori apginti čempionų titulą.

Sekmadienį Roberto Mancini vadovaujama komanda įveikė Londono „Arsenal“ futbolininkus, tačiau prie „Manchester United“ nepriartėjo, nes šie nugalėjo „Liverpool“ ekipą.

Paklaustas, ar dar vienas komandos pralaimėjimas sužlugdytų viltis apginti Anglijos pirmenybių čempionų vardus, D.Silva atsakė: „Taip, nes jeigu pralaimėsime, skirtumas išaugs iki 10 taškų, o tada kažką pakeisti bus labai sunku“.

„Bet jeigu toliau kausimės, tikimės, kad jie suklups. Viską, ką mes galime padaryti, tai stengtis kaip mokame geriausiai. Taip sukeltume jiems spaudimą ir jeigu „Manchester United“ praras taškus, mes prie jų priartėsime.

Žinoma, tai gali pasisukti ir į priešingą pusę, nes jei taškus prarasime mes, atitolsime dar labiau, tačiau negalime apie tai galvoti. Turime tęsti kovą, o čempionų titulas dar neiškovotas“, - įsitikinęs Europos čempionas.

„Manchester City“ klubas, skirtingai nei jų kaimynai, iš Čempionų lygos turnyro buvo eliminuotas jau grupių etape, tačiau D.Silva mano, jog tai gali tapti jų pranašumu kovojant vietiniame fronte.

„Tai gali būti mūsų pranašumas. Jie žais svarbų mačą prieš susitinkant su Madrido „Real“, o mums liko tik lyga. Tai gali suveikti mūsų naudai“, - užbaigė ispanas.