Sausio 14 d. transferai ir gandai: "Arsenal" gretose gali atsidurti D.Milito? © Eurofootball.lt
Sausio 14-ąją dieną ir toliau tęsiasi 2013-ųjų metų žiemos žaidėjų perėjimo langas, tad Eurofootball.lt portalas Jums pateikia šiandienos įvairiausius transferus ir gandus

***

Italijos ir Anglijos žiniasklaida skelbia, jog „Arsenal“ klubą rimtai domina galimybė įsigyti Milano „Inter“ veteraną Diego Milito.

***

„Barcelona“ komanda ir toliau nepratęsia sutarties su 31-erių metų Victoru Valdesu, tad tarp galimų kandidatų užimti vartininko pozciją yra minimi Davidas De Gea, Vicente Guaita, Rene Adleris, Maartenas Stekelenburgas, Berno Leno ir Manuelis Neueris.

***

„Manchester City“ klubo akiratyje – 17-etis anglas Willas Hughesas. Kaip pranešama, Roberto Mancini asistentas šeštadienį stebėjo šio žaidėjo pasirodymą.

***

Londono „Fulham“ klubą nori palikti krašto saugas Pajtimas Kasami, kuris tikisi jau šį mėnesį prisijungti prie „Wolfsburg“ ekipos.

***

Per artimiausias dienas „Newcastle United“ turėtų pasirašyti už 9 milijonus svarų sterlingų sutartį su „Marseille“ puolėju Loicu Remy.

***

Londono „Arsenal“ treneris nėra patenkintas pastaruoju metu krašto gynėju Bacary Sagna demonstruojama žaidimu, tad neatmeta galimybės įsigyti „Toulouse“ narį Sergę Aurierą.

***

Londono „Chelsea“ ir „Reading“ atstovais keliaus stebėti „Celta Vigo“ ir „Espanyol“ rungtynių, kuriose žais puolėjas Aspas. Taip pat šiuo futbolininku susidomėjimą išreiškė ir „Swansea“.

***

Fernando Torreso ateitis „mėlynųjų“ ekipoje ir toliau išlieka neaiški. Pranešama, jog jau sausį puolėjas gali sugrįžti į Madrido „Atletico“.

***

Madrido „Real“ klubo medžiojamas Londono „Tottenham“ lyderis Garethas Bale‘as, pasak pirmininko Danielio Levy klubą paliks tik tuo atveju, kai sulauks pasiūlymo už 66 milijonus eurų.

***

„Newcastle“ komandos gretas gali palikti prancūzas Hatemas Ben Arfa, kuris vieną dieną tikisi užsivilkti Paryžiaus „Saint-Germain“ marškinėlius.

***

„Malaga“ puolėjas svarsto galimybę persikelti rungtyniauti į Angliją. Sebastiano Fernandezo paslaugomis domisi keli „Premier“ lygos klubai.

***

OFICIALU: Turtingasis Machačkalos „Anži“ susitarė su Maskvos „Lokomotiv“ komanda dėl Rusijos rinktinės gynėjo Andrėjo Yeschenko įsigijimo.

OFICIALU: „Bolton“ vyriausiasis treneris patvirtino, kad Martinas Petrovas palieka klubą ir artimiausiu metu sudarys sutartį su Barselonos „Espanyol“.