Antrajame "EuroFootball.lt" viktorinos etape - geros emocijos ir garsenybių atplūdis © Eurofootball.lt
Sausio 12 dieną vyko antras Eurofootball.lt viktorinos su charizmatiškuoju Paulium Ambrazevičium etapas, kuriame dalyvavo net 29 komandos. Su trenksmu debiutavo pirmąjį etapą praleidusi Lietuvos futbolo federacijos (LFF) ekipa, pranokusi prieš mėnesį iškovotą pirmąją vietą praradusią "Palik parūkyt".

LFF džentelmeniškai atsisakė pačių įsteigtų prizų, todėl abonementą į Lietuvos futbolo rinktinės rungtynes gavo "Palik parūkyt" geriausias žaidėjas Egidijus Lipnickas. Pirmajai vietai taip pat atiteko Andriaus Guginio parašyta Valdo Ivanausko biografija "Žaidimas gyvenimu", LFF įsteigtos simbolinės apyrankės "Mus vienija futbolas", stalo kalendoriai ir viskis, kurį parūpino baras "Juoda raudona".

Trečiąją vietą užėmė "Juventus" su Aidu Puklevičium ir Robertu Petrausku, jiems atiteko alus, LFF kalendoriai ir apyrankės. Tik ketvirti šįkart liko ir vyną gėrė bei kalendorius ant stalo pasistatys "Viasat Sport Baltic" komentatoriai, kuriems atstovavo ne tik Gediminas Reklaitis, Maksimas Vojevodinas, Nerijus Kesminas, bet ir buvęs Lietuvos rinktinės gynėjas Žydrūnas Grudzinskas bei krepšinio komentatorius Vaidas Čeponis.

5-7 vietos, kurias užėmė "Press'as", "EF Forumas" ir "EuroFootball.lt", taip pat gavo LFF kalendorius ir apyrankes. 8-10 komandoms atiteko sporto kalendoriai, kuriuos išleido ir įsteigė Orakulas.

Džiaugiamės, kad perpildytame bare išvydome daugybę žinomų veidų - komandoje "Trečias kėlinys" žaidė Vilniaus "Žalgirio" saugas Pavelas Komolovas, komandoje "Laszlo guliašas" - "Žalgirio" kapitonas Algis Jankauskas, "Gaz-Mias" gretose - buvęs Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius, kitose komandose - gausybė SFL žaidėjų ir futbolo fanų, "Palik parūkyt" - komikas Mantas Katleris.

Turnyrinė lentelė:

[imgr]/img/large_pictures/aa.jpg[/img]