J.Mourinho: Adanas šiuo metu yra geresnis už Casillasą © Eurofootball.lt
Madrido „Real“ vairininkas Jose Mourinho paaiškino savo sprendimą, kodėl pagrindinio vartininko Ikero Casillaso pozicijoje buvo pastarojo dubleris Antonio Adanas.

Vakarykštėse rungtynėse karališkasis klubas ir vėl gavo skaudų antausį, tiesą šį kartą nuo „Malaga“ vienuolikės, tačiau visi buvo nustebinti stratego pasirinkimu į vartininko pozicija statyti A.Adaną.

„Tai buvo techninis sprendimas. Aš esu treneris, kuris analizuoja kiekvieną žaidėją“, - po rungtynių žurnalistams teigė portugalas. – Galite kurti istorijas kokias tik norite, bet tai buvo techninis sprendimas ir nieko daugiau.“

Taip pat visus 49-erių metų treneris nustebino pasakydamas, kad šiame susitikime „Real“ ekipoje vartininku žaidęs futbolininkas yra šiuo metu geresnis nei komandos kapitonas I.Casillasas.

„Mano nuomone, Adanas bent jau šiuo metu yra geresnis už Ikerą. Be abejo sprendimą į vartininko pozicija statyti Adana buvo sunku priimti, tačiau pasitarę su kolegomis galiausiai apsisprendėme“, - užbaigė ne vieną futbolo specialistą nustebinęs strategas.