"Atletico" treneris: "Barcelona" galybė daro Ispanijos čempionatą nuobodžiu © Eurofootball.lt
Madrido "Atletico" strategas Diego Simeone po pralaimėjimo "Barcelona" ekipai 1-4 vadina Ispanijos čempionatą "nuobodžiu".

Argentiniečio auklėtiniai atvyko į "Camp Nou" turnyrinėje lentelėje užimdami antrą vietą, tačiau nesugebėjo rimčiau pasipriešinti tituluotiems oponentams.

"Barcelona" yra fantastiška ir labai stipri komanda, su kuria, manau, šiandien neblogai kovėmės,- sakė Simeone. - Tačiau išvykstu iš čia manydamas, kad jie žaidžia vienu laipteliu aukščiau nei visi likusieji. Šis klubas pajėgesnis nei kiti, todėl lyga darosi nuobodi."

Jis gyrė ir savo auklėtinius: "Pirmajame kėlinyje žaidėme beveik idealiai, sukūrėme tris progas įvarčiui pelnyti. Pirmą sykį kamuolys atsimušė į virpstą, antrą kartą smūgį atrėmė vartininkas, o trečioji proga baigėsi Falcao įvarčiu. Tuo metu varžovams sunkiai sekėsi pralaužti mūsų gynybą, išskyrus nuostabų Adriano išlyginamąjį įvartį."

Simeone negailėjo gražių žodžių du įvarčius pelniusiam Lioneliui Messi. Jo sąskaitoje šiais metais - jau 90 tikslių smūgių.

"Leo yra geriausias pasaulio futbolininkas. Žinoma, visa ekipa rungtyniavo gerai, bet jis galutinai nulėmė mačo baigtį dviem tiksliais smūgiais. Esu labai laimingas, kad jis argentinietis",- tvirtino specialistas.