Savaitgalio metu - ypatinga "Tonybet" pasiūla © Eurofootball.lt
"Manchester City" namuose priims savo mirtinus priešininkus "Manchester United" futbolininkus - tai gali būti lemtingas sezono mačas. Svečiai yra tikra puolimo mašina ir dėka neįtikėtino Robino van Persie ir Wayno Rooney žaidimo pirmauja čempionate su 37 tiksliais smūgiais. Šeimininkai gina čempionų titulą, o čempionate praleido mažiausiai - 11 įvarčių per šį sezoną.

Gruodžio 9 dienos rungtynėms: „Manchester City“ - „Manchester United“ galios toks sąlyginis statymas: jeigu rungtynės baigsis rezultatu 0-0, „TonyBet“ grąžins visus pralaimėtus statymus už tikslų rezultatą, įvarčio autorių bei lyginis/nelyginis.

"Real Betis" laimėjo dvi rungtynes Ispanijos čempionate iš eilės ir nesirengia nuolaidžiauti svečiams "Barcelona" futbolininkams. Šeimininkai yra ketvirti čempionate - užpraeitą savaitę jie 1-0 įveikė Madrido "Real", o praeitą - 3-2 išplėšė pergalę prieš "Deportivo La Coruna". Tuo tarpu "Barcelona" klubas gruodžio 1 dieną 5-1 įveikė Bilbao "Athletic", taip pratęsdamas pergalių seriją iki septynių.

Gruodžio 9 dienos rungtynėms: „Real Betis“ - „Barcelona“ galios toks sąlyginis statymas: jeigu rungtynės baigsis rezultatu 0-0, „TonyBet“ grąžins visus pralaimėtus statymus už tikslų rezultatą, įvarčio autorių bei lyginis/nelyginis.