Italijos spauda: Suarezas nori palikti "Liverpool", puolėju domisi "Juventus" klubas © Eurofootball.lt
Italijos dienraštis „Corriere Dello Sport“ praneša, kad „Liverpool“ klubo puolėjas Luisas Suarezas paliks Anglijos ekipą vos tik pasitaikius progai.

Pranešime rašoma, kad Urugvajaus rinktinės narys nori palikti Angliją ir keltis į Turino „Juventus“ klubą, kuris praeitą sezoną iškovojo „Serie A“ čempionų titulą.

Nepaisant to, kad „Bianconeri“ Italijos čempionų vardus iškovojo nepralaimėję nei vienų rungtynių, komandai trūksta lyderio puolimo grandyje, mat rezultatyviausio komandos žaidėjo Alessandro Matri sąskaitoje buvo vos 10 įvarčių.

„Juventus“ klubo treneris Antonio Conte norėtų pridėti jėgos savo atakuojančiai grandžiai, todėl gali pateikti pasiūlymą urugvajiečiui įsigyti.

L.Suarezas neabejotinai yra pavojingiausias „Liverpool“ klubo ginklas prie varžovų vartų ir ekipos strategas Brendanas Rodgersas nenorėtų paleisti puolėjo, kuris kartu su kitais trimis futbolininkais pirmauja „Premier“ lygos rezultatyviausių žaidėjų sąraše. Jo sąskaitoje yra 10 įvarčių.

25-erių futbolininkas į „Liverpool“ persikėlė 2011-ųjų žiemą, kuomet Anglijos ekipa Amsterdamo „Ajax“ klubui paklojo 26,5 milijono svarų sterlingų.