Andre Villas-Boas: "Chelsea" nenusipelnė vietos Europos lygoje © Eurofootball.lt
Londono „Tottenham“ klubo vyriausiasis treneris Andre Villas-Boas pareiškė, kad kita sostinės ekipa „Chelsea“ nenusipelno dalyvauti Europos lygos atkrintamosiose rungtynėse.

Ketvirtadienį portugalo treniruojamas klubas įveikė varžovus iš Graikijos, „Panahinaikos“ futbolinimkus, rezultatu 3 – 1, kuris jiems leido prasimušti į kitą Europos lygos etapą.

Strategas, kuris „Chelsea“ komandai vadovavo aštuonis mėnesius, įsitikinęs, kad trečią vietą UEFA Čempionų lygos grupių etape užėmę klubai turėtų pasitraukti iš Europos turnyrų.

„Manau, kad tai neteisinga. Kai komanda nepatenka į Čempionų lygos aštuntfinalį, gauna galimybę iškart žaisti Europos lygos atkrintamosiose varžybose, o tai yra per daug gerai. Manau į šį turnyrą turėtų patekti iš Čempionų lygos atkrintamųjų iškritę klubai“, - savo mintis dėstė strategas.

„Neišsigalvojau to šiandien. Esu tai sakęs ir UEFA susitikimuose seniau. Sprendimą priimti reikia jiems, tačiau aš manau, kad tokia tvarka nėra gera“, - įsitikinęs Villas-Boas.

Londono „Chelsea“ klubas šią savaitę namuose sutriuškino danų „Nordsjaelland“ ekipą net 6 – 1, tačiau to nepakako ir „aristokratai“ kartu su „Tottenham“, „Newcastle“ ir „Liverpool“ klubais gins Anglijos garbę Europos lygos turnyre.