"Swansea" strategas Laudrupas įspėja: neparduosime Michu už mažiau nei 30 milijonų svarų © Eurofootball.lt
„Swansea“ klubo vyriausiasis treneris Michaelis Laudrupas pareiškė, kad „Premier“ lygoje sužibėjęs Michu norintiems jį įsigyti kainuos 30 milijonų svarų sterlingų.

Ispanas į Velso ekipos gretas persikėlė šią vasarą už vos 2 milijonus svarų iš „Rayo Vallecano“ klubo ir futbolininkas tapo vienu iš sėkmingiausių pirkiniu visame Anglijos čempionate.

Geras ispano žaidimas spėjo pritraukti elitinių klubų dėmesį, tačiau komandos strategas M.Laudrupas įspėja, kad norintys jį įsigyti turės pakloti 30 milijonų svarų sterlingų sumą.

„Nenoriu jo paleisti. Kartais pasiūlymas būna toks geras, kad tu tiesiog jį priėmi, tačiau nemanau, jog klubai norės mokėti tokią sumą už jį. Turime Joe Alleno pavyzdį, kai „Liverpool“ už šį futbolininką sumokėjo 15 milijonų svarų sterlingų, tačiau nemanau, kad daug ekipų gali sau leisti sumokėti dvigubai daugiau už Michu“, - savo nuomonę išsakė Laudrupas.

Anglijos „Premier“ lygoje Michu yra įmušęs 10 įvarčių ir kartu su dar trimis futbolininkais dalinasi pirmąją vietą rezultatyviausių čempionato žaidėjų sąraše.