A.Grantas atmeta galimybę grįžti prie "Chelsea" vairo © Eurofootball.lt
Buvęs Londono „Chelsea“ klubo strategas Avramas Grantas atmetė galimybę grįžti į komandą ir dirbti kartu su neseniai prie ekipos vairo stojusiu Rafaeliu Benitezu.

Treneris, kuris su Anglijos sostinės ekipa 2008-aisiais metais nužygiavo iki pat UEFA Čempionų lygos finalo, buvo siejamas su galimu sugrįžimu, nes dabartinio komandos stratego startas klubo valdžios nesužavėjo.

Pats A.Grantas paneigė gandus, siejančius jį su sugrįžimu: „Niekas iš „Chelsea“ klubo man nepateikė jokio pasiūlymo. Girdėjau tokias kalbas, tačiau tai nėra svarbu“.

„Svarbu, kad dabar komanda turi strategą, kurį turi palaikyti, o ne dairytis į kitus. Nemanau, kad šiuo metu galėčiau treniruoti ekipą. Esu įsitikinęs, kad Benitezas yra labai patyręs treneris ir kad praėjus vos kelioms savaitėms jis nepaliks „Chelsea“, o jeigu taip atsitiktų, tai būtų neteisinga“, - BBC radijui teigė Grantas.

Savo trenerio karjerą iš Izraelio kilęs strategas pradėjo savo gimtinėje, o į Angliją persikėlė 2007-aisiais, kuomet ir perėmė „Chelsea“ vairą. Vėliau jis treniravo „Portsmouth“, „West Ham“ ir Belgrado „Partizan“ klubus.