T.Henry sutinka vėl padėti Londono "Arsenal" ekipai © Eurofootball.lt
Londono „Arsenal“ klubo legenda Thierry Henry sutiko dar kartą padėti savo buvusiai ekipai kovoti dėl pergalių Anglijoje.

Komandos strategas Arsene‘as Wengeras, pritrūkęs pasirinkimo atakuojančioje grandyje, panoro sausį susigrąžinti klubo simbolį neilgam laikotarpiui.

T.Henry praeitų metų žiemą nuomos pagrindais prisijungė prie Anglijos sostinės klubo šešioms savaitėms, per kurias padėjo „kanonieriams“ išplėšti dvi pergales, įmušdamas tris įvarčius.

Niujorko „Red Bull“ klubas naują sezoną „Major League Soccer“ (MLS) su kitomis JAV komandomis pradės tik kovo mėnesį, todėl tarpsezonio metu prancūzas gali padėti savo buvusiai ekipai.

„Henry nuoma yra įmanoma, tačiau stengiamės stiprintis ilgesniam laikotarpiui“, - apie galimą puolėjo sugrįžimą neseniai prasitarė A.Wengeras.

35-erių futbolininkas klubo spalvas gynė nuo 1999-ųjų iki 2007-ųjų metų, trumpam vėl komandos marškinėlius apsivilko ir 2012-ųjų metų žiemą. Iš viso T.Henry atstovaudamas „Arsenal“ yra įmušęs 228 įvarčius į ekipos varžovų vartus.