F.Llorente vasarą paliks Bilbao "Athletic" gretas © Eurofootball.lt
Bilbao „Athletic“ klubo žvaigždė Fernando Llorentepatvirtino, kad nepasirašys naujos sutarties ir ateinančią vasarą paliks baskų gretas.

Puolėjas spaudoje jau kurį laikas siejamas su galimu persikėlimu į kitą klubą, o šio sezono pradžioje ispanas apsipyko ir su komandos strategu Marcelo Bielsa.

27-erių metų futbolininko sutartis su ekipa pasibaigia 2013-ųjų metų birželį, todėl spaudos konferencijoje paklaustas, ar vasarą ieškosis kitos komandos, Llorente atsakė: „Taip. Tai ne dėl pinigų ir šantažuojamas klube nesijaučiu“.

„Prisimenant savo pirmąsias rungtynes „San Mames“ stadione sunku priimti tokį sprendimą. Sirgaliai čia mane myli, o komandos draugai palaiko“, - kalbėjo Llorente.

Nepaisant tokio pareiškimo, puolėjas išreiškė norą atiduoti savo jėgas komandai per likusią sezono dalį bei norėtų žaisti ateinančiose Europos lygos rungtynėse su Pragos „Sparta“.

Llorente „Athletic“ gretose rungtyniauja nuo 2005-ųjų metų. Per septynerius metus klubo gretose ispanas sužaidė 245 mačus Ispanijos čempionate bei pasižymėjo 81 kartą.