Legendinis Dino Zoffas: nesijaudinkite dėl "Juventus" © Eurofootball.lt
Legendinis futbolininkas Dino Zoffas ragina Turino "Juventus" ekipą nesureikšminti pralaimėjimo "Milan" vienuolikei.

Sekmadienį vykusiame principinių varžovų mače po kontroversiško teisėjo sprendimo madų sostinės ekipa šventė pergalę rezultatu 1-0.

Tai buvo jau antrasis "senosios senjoros" pralaimėjimas per keturis "Serie A" pirmenybių mačus, tačiau Zoffas nemano, kad atėjo metas panikuoti.

"Jie neturėtų jaudintis. Vienintelė "Juventus" problema - nesugebėjimas tiksliai užbaigti atakos", - po rungtynių kalbėjo buvęs Turino ekipos ir Italijos rinktinės vartininkas.

"Jiems puikiai sekasi spausti varžovus ir kurti progą po progos, tačiau paskutiniu momentu jie tiesiog nepasiunčia kamuolio į vartų tinklą. Šiuo metu tai yra vienintelė priežastis, dėl kurios "Juvė" yra sukaustyta".

Paprašytas pakomentuoti "San Siro" aikštėje vykusį mačą, Zoffas neatrodė per daug sužavėtas: "Kai kurie žmonės kalbėjo, jog pamatė įspūdingą dvikovą, tačiau mano žodyne "įspūdingas" reiškia ką kitą.

Buffonas atrėmė du smūgius, Amelia (Marco, - red.) išvis liko be darbo. "Milan" žaidė savo gyvenimo rungtynes, o "Juventus" po silpnoko pirmojo kėlinio antroje rungtynių pusėje beveik visą laiką praleido varžovų aikštės pusėje, tik nesugebėjo sukurti progų įvarčiams", - teigė Zoffas.