Aguero įsitikinęs, kad "Manchester City" apgins Anglijos čempionų titulą © Eurofootball.lt
"Manchester City" ekipos puolėjas Sergio Aguero yra užtikrintas, kad jis su savo komandos draugais sugebės antrą kartą iš eilės laimėti Anglijos "Premier" lygą.

Mančesterio klubas sezono pradžioje nedemonstravo tokio žaidimo, kuris jiems leido iškovoti šalies čempionų vardus praeitais metais, tačiau nepaisant to, Roberto Mancini auklėtiniai žengia pirmoje turnyrinės lentelės vietoje ir Aguero įsitikinęs, kad komanda išliks viršūnėje iki sezono pabaigos.

"Esu tikras, kad apginsime titulą, – teigė 24-erių metų puolėjas. - Tiesa, kitos elitinės ekipos protingai stiprinosi savo sudėtis ir jos norės konkuruoti su mumis, tačiau mes esame čempionai ir tai jiems padaryti nebus lengva".

"Su kiekvienomis rungtynėmis augame kaip komanda, geriau pažįstame vienas kitą. Mums lemta iškovoti daugiau trofėjų, todėl, jei atsiras kliūčių, mes jas įveiksime", – pasitikėjimo savo jėgomis nestokojo argentinietis.

"Po savo pirmojo mačo atstovaujant "Man City" pagalvojau, kad čia galėsiu pasiekti labai daug. Iškovotas "Premier" lygos titulas tai tik įrodė, tačiau aš tvirtai tikiu, kad geriausia dar prieš akis.

Šį sezoną nedemonstravome čempioniško žaidimo ir mušėme nedaug įvarčių, tačiau turnyrinė lentelė kalba pati už save. Mus sunku nugalėti, esame lentelės viršūnėje, puikiai ginamės, todėl viskas nėra jau taip blogai, ar ne?", – užbaigė puolėjas.

Aguero šį sezoną visuose frontuose per 15 sužaistų rungtynių kamuolį į varžovų vartus pasiuntė 7 kartus.