Mourinho: jei iškristume mes, o ne "Man City", negrįžčiau į Ispaniją © Eurofootball.lt
Madrido "Real" strategas Jose Mourinho nepraleido progos kandžiai pašiepti "Man City" ekipos, kuri antrus metus iš eilės nesugebėjo patekti į Čempionų lygos atkrintamąsias varžybas.

Paskutines anglų viltis prasimušti į aštuntfinalį sužaidė būtent Ispanijos čempionai, Mančesteryje sužaidę lygiosiomis 1-1.

"Matant toje ekipoje rungtyniaujančius futbolininkus yra neįtikėtina, kad jiems antrus metus nepavyko patekti į kitą etapą",- sakė portugalas. Ir šypsodamasis pridūrė: "Tačiau esu tikras, kad treneris Roberto Mancini gali tęsti darbą be didesnių problemų. Bet, jei tai būtų "Real", nemanau, kad spauda man leistų grįžti į Ispaniją.

"Žinoma, gerai, kad Mancini turi savininkų paramą. Klubas privalo maksimaliai remti tol, kol nenusprendžia atleisti."

Mourinho taip pat sakė: "Jie turi tūkstančius variantų atakuojant, neribotas galimybes, o mes kurį laiką žaidėme be pašalinto futbolininko, tačiau atsilaikėme. Žinojome, kad turime kontroliuoti mačą, ir pasiekėme savo tikslą."

Buvęs Londono "Chelsea" vairininkas nepraleido progos palinkėti sėkmės Rafaeliui Benitezui, kuris tapo naujuoju 'mėlynųjų' strategu.

"Niekuomet nesidžiaugiu, kai yra atleidžiamas kolega, tad situacija su Roberto Di Matteo nėra lengva. Tačiau visi žinote, kaip palaikau savo buvusias komandas, todėl linkiu sėkmės Benitezui",- teigė jis.