"Man City" strategas Mancini po fiasko Čempionų lygoje: nebijau būti atleistas © Eurofootball.lt
"Man City" strategas Roberto Mancini yra ramus dėl savo ateities, nors žvaigždžių perpildyta komanda antrą sezoną iš eilės iškrito iš UEFA Čempionų lygos turnyro jau po grupių etapo.

Per penkis mačus Anglijos čempionai iškovojo vos tris taškus, tad paskutiniame ture tik atliks formalumą. Paskutinės viltys žlugo trečiadienį, kai "Man City" sužaidė lygiosiomis 1-1 namie su Madrido "Real".

"Nebijau būti atleistas. Jei manome, kad šisk lubas per dvejus metus gali laimėti Čempionų lygą, esame šiek tiek išprotėję",- kalbėjo italas.

Ir tęsė: "Pažiūrėkite į "Chelsea". Ši komanda mėgino laimėti turnyrą dešimt metų, o tada, kai buvo pati stipriausia, to nepadarė. Tuo metu praėjusį sezoną, kai niekas to nesitikėjo, iškovojo trofėjų.

"Taip yra todėl, kad Čempionų lyga - keistas ir sudėtingas turnyras. Turime turėti aistrą ir patobulėti suprasdami, kad negalime pradėti grupių etapo nuo klaidų. Privalome laimėti pirmąsias dvejas rungtynes. Jei "Premier" lygoje po duobės gali atsitiesti, tai Čempionų lygoje tam nėra laiko."

Ir pridūrė: "Manau, jog "Real" ir "Borussia" nusipelnė žaisti kitame etape, nes rungtyniavo geriau nei mes."