L. Messi - antras rezultatyviausias visų laikų Čempionų lygos žaidėjas © Eurofootball.lt
Du kartus Maskvos "Spartak" ekipos vartininką nuginklavęs Lionelis Messi tapo antru rezultatyviausiu Čempionų lygos žaidėju šio turnyro istorijoje.

"Barcelona" lyderio sąskaitoje dabar yra 56 pelnyti įvarčiai. Tiek pat kartų yra pasižymėjęs ir karjerą jau baigęs Ruudas van Nistelrooy'us. Tiesa, olandas Čempionų lygos turnyre yra įmušęs ir 4 įvarčius kvalifikacinėse atrankos rungtynėse.

Absoliučioje rezultatyviausių žaidėjų įskaitoje vis dar pirmauja buvęs Madrido "Real" ir Gelzenkircheno "Schalke 04" puolėjas Raulis Gonzalezas Blanco. Ispanas savo sąskaitoje turi 71 įvartį ir visus juos yra įmušęs pagrindiniame turnyro etape, nuo kovų Čempionų lygos grupėse.

Jau dabar galima teigti, kad belieka tik sužinoti kada L. Messi pagerins legendinio ispano pasiekimą. Katalonijos klubui atstovaujančiam argentiniečiui yra vos 25 metai, o Čempionų lygoje jam tereikia pelnyti 15 įvarčių.

Turint omenyje, kad L. Messi ketverius paskutinius Čempionų lygos sezonus buvo rezultatyviausiu šio turnyro žaidėju, tai gali įvykti jau kitąmet.