Di Matteo prisiima kaltę dėl triuškinančio pralaimėjimo Turine © Eurofootball.lt
Londono "Chelsea" strategas Roberto Di Matteo prisiėmė kaltę dėl triuškinančio pralaimėjimo 0-3 antradienio UEFA Čempionų lygos mače Turino "Juventus" ekipai.

Ši nesėkmė reiškia, jog paskutiniame ture Anglijos ekipa ne tik privalo namie įveikti "Nordsjaelland", bet ir tikėtis, kad "Juventus" išvykoje palauš Donetsko "Shakhtar", nors pastarajame mače komandoms pakaks lygiųjų. Priešingu atveju "Chelsea" taps pirmuoju Čempionų lygos titulą ginančiu klubu, iškritusiu jau po grupių etapo.

"Jei yra ką kaltinti, tai tik mane. Aš pasirinkau sudėtį būdamas tikras, kad ji iškovos pergalę ar bent sužais lygiosiomis,- sakė Di Matteo. - Bet mes vis dar turime vilčių. Matematiškai galimybės nėra prarastos."

Po triumfo praėjusį sezoną Di Matteo pasirašė dviejų metų sutartį, bet problemos Čempionų lygoje ir Anglijos čempionate, kuriame nuo lyderių atsiliekama keturiais taškais, žiniasklaidoje paskatino gandus apie galimas permainas trenerio poste.

"Be abejo, tokiame klube po kelių blogų mačų išauga spaudimas, aplinkiniai pradeda viską kvestionuoti,- kalbėjo italas. - Tačiau mes kaunamės visi kartu ir daug nuveikėme, kad čia būtume. Man nereikia vadovų palaikymo pareiškimų - jie savo nusistatymą parodė vasarą pasirašydami sutartį."