Henry gali trečią kartą sugrįžti į "Arsenal" klubą © Eurofootball.lt
Londono "Arsenal" treniruojantis Arsene'as Wengeras neatmeta galimybės, kad į komandą trečią kartą sugrįš Thierry Henry.

35 metų veteranas pastaruoju metu treniruojasi su "Kanonieriais", mat Jungtinėse Amerikos Valstijose jo atstovaujamam Niujorko "Red Bulls" klubui sezonas jau baigėsi.

Trumpam į Londoną prancūzas buvo sugrįžęs ir praėjusį sezoną, kuomet sužaidė keturis mačus - iš viso "Arsenal" marškinėlius jis vilkėjo 377 kartus. Tikėtina, kad tai galėtų pasikartoti, kuomet po naujų metų į Afrikos Nacijų taurės turnyrą išvyks puolėjas Gervinho.

"Ar pasirašysime sutartį sausio mėnesį? Negaliu atmesti šios galimybės, bet nežinau, ar tai domintų Thierry. Akivaizdu, kad treniruotėse Henry vis dar aštrus,- sakė Wengeras.

"Kai Gervinho išvyks, mums stigs puolėjų, ypač jei parduosime Marouane'ą Chamakhą. Kliudyti niekam neketinu, tad puolėjų reikės."

Ir pridūrė: "Juk žinote Henry - žengdamas į aikštę jis visiems suteikia viltį, o tai yra be galo svarbu. Be to, šis futbolininkas puikiai moka bendrauti ir yra intelektualus, tad gali duoti patarimų."