"Man Utd" išsigelbėjo mače su "Aston Villa" (VIDEO) © Eurofootball.lt
Šeštadienį vakare įvyko paskutinės 11 turo dienos rungtynės. Birmingemo „Aston Villa“ stojo prieš čempionato lyderį „Manchester United“ klubą ir po atkaklios kovos bei nuostabaus Javiero Hernandezo (Chicharito) žaidimo nusileido varžovams 2:3.

Pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje Andreas Weimannas gražiu smūgiu nuginklavo „Manchester United“ vartus ir išvedė „Aston Villa“ į priekį.

Antroji mačo pusė prasidėjo pragaištingai Mančesterio klubui, kai dublį pelnė tas pats Andreas Weimannas. 50-tąją rungtynių minutę čempionato lyderis buvo rimtoje duobėje.

Tačiau Alexas Fergusonas padarė lemiamą keitimą – vietoje Ashley Youngo aikštėje pasirodė Chicharito. Ir jau 58 minutę jis padėjo savo komandai sušvelninti rezultatą. Už 5 minučių Chicharito jau siekė dublį, tačiau po jo smūgio į vartus kamuolys atsimušė į „Aston Villa“ gynėją Roną Vlaarą ir įvartis buvo įskaitytas jam. Tačiau detalės nesvarbu – „Manchester United“ per 13 minučių išlygino rezultatą – 2:2.

Rungtynių pabaigoje, 87 minutę, Chicharito vėl įrodė, kodėl jis buvo pripažintas geriausiu „Manchester United“ mėnesio žaidėju – trečias įvartis ir klubo pergalė 3:2.

Sekmadienį įvyks likusieji trys 11-ojo turo mačai.