CNN televizijai Cristiano Ronaldo prisipažino: tapau „auka“ © Eurofootball.lt
Cristiano Ronaldo – vienas geriausių futbolininkų per visą šios sporto šakos istoriją, tačiau šio portugalo asmenybė žavi anaiptol ne visus. Portugalas įsitikinęs, kad neva arogantiškas jo įvaizdis neleido užkariauti milijonų gerbėjų širdis visame pasaulyje.

Išskirtiniame interviu CNN televizijai C.Ronaldo prisipažino, kad ne kartą susimastė apie tai, kodėl jis atsidūrė „auksinio berniuko“ ir aistruolių numylėtinio Lionelio Messi šešėlyje.

Dėl savo elgesio?

Madrido „Real“ žvaigždė tuo beveik neabejoja.

„Nenoriu dėl to verkšlenti, bet dažnai pagalvoju, jog „taip“. O kartais mąstau, kad į šį klausimą ir pats nežinau atsakymo. Negaliu pakeisti žmonių nuomonės apie save. Sutinku, kad prie manęs „prilipo“ blogas įvaizdis. Gal todėl, kad aikštėje aš atrodau per rimtas...“, – mintimis dalijosi C.Ronaldo.

Kartu su L.Messi ir Andresu Iniesta portugalas lipo ant scenos išgirsti kuris iš jų bus pripažintas geriausiu Europoje rungtyniaujančiu futbolininku. Išgirdęs, kad nugalėtoju tapo ne jis, C.Ronaldo nuleido akis ir turėjo pripažinti skaudų pralaimėjimą.

Dabar šie futbolininkai varžosi dėl prestižinio „Auksinio kamuolio“ apdovanojimo. Tiesa, pagrindiniais konkurentais įvardijami Cristiano ir Lionelis. Argentinietis šį apdovanojimą savo rankose laikė pastaruosius trejus metus – 2009, 2010 ir 2011 metais.

Kiekvienas iš šių futbolo žvaigždžių padovanojo neįtikėtinų akimirkų gerbėjams, naujų rekordų ir fantastiškų asmeninių pasiekimų aikštėje, tačiau 27-erių C.Ronaldo niekada nebuvo toks mylimas kaip L.Messi.

Portugalas prisipažįsta, kad tapo „auka“. Tiksliau žiniasklaidos „auka“.

„Jeigu jūs mane tikrai pažinotumėte, jeigu būtumėte mano draugu, praleistumėte bent dieną su manimi ir aš įsileisčiau jus į savo namus, jūs suprastumėte, koks esu iš tikrųjų. Taip, neslėpsiu, aš nekenčiu pralaimėjimų... Tapau žiniasklaidos auka, nes ši nenori pažinti tikrojo Ronaldo. Tokia, matyt, jau mano dalia.

Kuomet Messi aikštėje šypsosi, lyg vaikas mokyklos kieme, Ronaldo atrodo visiškai kitaip – jo žvilgsnis gali būti rūstus, jis dažnai gestikuliuoja rankomis, dejuoja, bet visuomet bet kokiu būdu siekia įkvėpti komandos draugus pergalei.

Ir Cristiano primygtinai prašo: „Nemaišykite to su arogancija. Nemoku pralaimėti, prisipažinsiu. Bet mane skaudina žodžiai, jog aš esu arogantiškas. Žinau, kad yra daugybė žmonių, kurie taip pat nemoka pralaimėti bet kokioje gyvenimiškoje situacijoje. Jie mane suprastų. Net plaukiodamas baseine su savo mergina nemoku jai pralaimėti“, – atviravo žvaigždė.

C.Ronaldo nenori vengti kritikų, priešingai, jis mielai su jais susitiktų akis į akį.

„Man pasidaro įdomu, kai išgirstu, jog kažkas mane pavadina arogantišku. Vieną dieną aš norėčiau su savo kritikais susėsti kokioje gražioje vietoje ir padiskutuoti. Padiskutuoti, kodėl aš esu arogantiškas. Galbūt pabendravę su manimi, jie suprastų, koks esu iš tikrųjų.“