Ibrahimovičius už "Kung Fu" smūgį diskvalifikuotas dvejoms rungtynėms (VIDEO) © Eurofootball.lt
„Paris Saint Germain“ atakų lyderis švedas Zlatanas Ibrahimovičius praleis artimiausias dvi Prancūzijos futbolo čempionato „Ligue 1“ rungtynes dėl diskvalifikacijos.

31-erių puolėjas savaitgalį vykusiose „Ligue 1“ rungtynėse, kurias PSG klubas 1:2 pralaimėjo „Saint Etienne“ futbolininkams, buvo nubaustas raudona kortele. Nuobauda švedui skirta už itin pavojingą žaidimą prieš varžovų vartininką: puolėjas susidūrimo metu koja įspyrė Stephane'ui Ruffieriui į krūtinę.

Z.Ibrahimovičius nerungtyniaus ateinančiose 12-ojo turo išvykos rungtynėse prieš čempionų titulą ginančius „Montpellier“ futbolininkus – mačas vyks ateinantį sekmadienį (lapkričio 11 d.) – ir 13-ojo turo rungtynėse namuose su „Stade Rennes“ ekipa (lapkričio 17 dieną).

PSG šiuo metu turi 22 taškus ir yra „Ligue 1“ čempionato lyderis – 6 pergalės, 4 lygiosios ir 1 pralaimėjimas – tačiau antroje vietoje esantys Marselio „Olympique“ (22 tšk.) ir trečiojoje besirikiuojantys Liono „Olympique“ klubai yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Z.Ibrahimovičius yra rezultatyviausias PSG ir viso Prancūzijos čempionato futbolininkas – jo sąskaitoje 10 įvarčių.