#SOSRealOviedo - išgelbėk istorinį klubą įsigydamas ekipos akcijų! © Eurofootball.lt
Rimtų finansinių sunkumų turintis ir ties bankroto riba balansuojantis Oviedo "Real" klubas oficialiai paskelbė pradedantis prekybą ekipos akcijomis.

Viešoje erdvėje pasigirdo nemažai raginimų padėti platinti informaciją apie prekybos akcijomis sąlygas, esant galimybėms, įsigyti bent po vieną akciją ir taip prisidėti prie istorinio Ispanijos klubo, kuriame savo karjeras pradėjo tokie žaidėjai kaip Juanas Mata, Santi Cazorla bei Michu, gelbėjimo.

- Prekyba akcijomis prasideda lapkričio 3 dieną ir baigiasi lapkričio 17 dieną;

- Vienos Oviedo "Real" akcijos kaina yra 10.75 EUR;

- Ispanijoje gyvenantys asmenys akcijas gali pirkti padarę pavedimą "Santander" bankui.
Sąskaitos numeris: 0049 4325 61 2410004177.

- Užsieniečiai (ne Ispanijos piliečiai) taip pat gali įsigyti akcijų ir tapti klubo akcininkas.
Atliekant bankinį pavedimą yra reikalingas IBAN: ES 96 0049 4325 6124 1000 4177


Kas yra IBAN? Tai - tarptautinis banko sąskaitos numerio standartas (angl. IBAN – International Bank Account Number), privalomas Europos Sąjungos šalyse. Lietuvos komerciniai bankai klientų sąskaitų numeraciją pagal IBAN pakeitė 2004 m. sausio 19 d. Lietuvos bankuose IBAN sąskaitos numerį sudaro 20 simbolių. Šis formatas palengvina atsiskaitymus tarp partnerių įvairiose šalyse, turinčiose skirtingas bankų atpažinimo ir sąskaitų numeravimo sistemas.


Oviedo "Real" taip pat oficialiai patvirtino, kad akcijų pirkimas yra įmanomas ir per "PayPal" bankinių pervedimų sistemą, tačiau tokiu atveju dėl įskaičiuotų mokesčių akcija kainuos 11.50 EUR.


Daugiau informacijos apie prekybą akcijomis: [link="http://www.realoviedo.es/weboficial/index.asp?Pagina=vernoticia&IdNoticia=7956"]ENGLISH[/link], [link=" http://www.realoviedo.es/weboficial/index.asp?Pagina=vernoticia&IdNoticia=7946"]SPANISH[/link], [link="http://www.insidespanishfootball.com/sos-real-oviedo/"]Inside La Liga[/link] .

Mikrodienoraščių socialinis tinklas "Twitter": naudokitės žyme #sosrealoviedo