Tėvu tapęs L.Messi neketina praleisti dvikovos su "Celta" © Eurofootball.lt
Vakarinę komandos treniruotę praleidęs Lionelis Messi neketina ilsėtis ir turėtų žaisti Primeros dešimtojo turo mače prieš Vigo "Celta" ekipą. Apie tai penktadienį spaudos konferencijos metu pranešė vyriausiasis "Barcelona" treneris. Tito Vilanova.

Katalonijos ekipos lyderis penktadienį gavo stratego leidimą nedalyvauti pratybose ir skubiai išvyko į "USP Dexeus" ligoninę, kurioje gimdyti ketino jo draugė Antonella.

Vakarop pats L. Messi oficialiai paskelbė, kad jo išrinktoji sėkmingai pagimdė jųdviejų sūnų. Jau žinomas ir naujagimio vardas - Thiago.

Anot vyriausiojo "Barcelona" trenerio, net ir toks įsimintinas įvykis futbolininko šeimoje nesutrikdys įprasto L. Messi ritmo.

"Nieko baisaus, kad Lionelis nesitreniravo penktadienį. Jei nebus jokių netikėtumų, jis žais rytojaus mače prieš Vigo "Celta", - tvirtino T. Vilanova.

Strategas taip pat pranešė, kad dvikovą su "Celta" vis dar praleis kojos traumą besigydantis Gerardas Pique, o į aikštę netrukus turėtų grįžti sveikstantis Isaacas Cuenca.