Cs.Laszlo: "Nebuvome verti pralaimėti tokiu rezultatu" © Eurofootball.lt
Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Csaba Laszlo po rungtynių Bosnijoje ir Hercegovinoje teigė, kad komanda nebuvo verta pralaimėti dideliu skirtumu ir išreiškė nusivylimą dėl įvarčių, kurių buvo galima išvengti.

Rinktinės futbolininkai po dvikovos kaltino save dėl neišnaudotų progų ir neatidumo gynyboje pirmajame kėlinyje.

Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Csaba Laszlo:


„Esu labai nusivylęs, nes tai nebuvo tokios rungtynės, kuriose esi vertas pralaimėti trimis įvarčiais. Per pirmas 30 minučių turėjome progų, kaip komanda atrodėme gerai. Turėjome išnaudoti progą, kai krašte kamuolį turėjo V.Borovskis.

Deja, po to per trylika minučių praleidome tris įvarčius. Bosniai individualiu meistriškumu mus lenkia, bet praleidome įvarčius, nuo kurių galėjome apsiginti. Prieš pirmąjį įvartį M.Pjaničius dvidešimt metrų varėsi kamuolį nestabdomas ir atliko rezultatyvų perdavimą. Po to sekė rikošetas tarsi biliarde - ir jau 2:0, tada sekė dar vienas įvartis. Vėliau pavyko kiek atsitiesti. Antrajame kėlinyje buvo aštresnių epizodų, gerą progą turėjo D.Šernas.

Tenka pripažinti, kad puolime neturime tokios kokybės, kaip bosniai. Gynyboje ir saugų grandyje atrodome neblogai, bet arčiau vartų nesukuriame per daug pavojaus. Tai mūsų liga. Vis tik turbūt esame teisingame kelyje. Žinojau, kad žaisti su graikais ir bosniais išvykoje bus labai sunku, tik nesinorėjo pralaimėti didesniu rezultatu."