"Barcelona" pergalė Sevilijoje - šlykšti Fabregaso vaidyba bei teisėjo klaida (FOTO, VISŲ MAČŲ VIDEO) © Eurofootball.lt
Trečiadienį Romos "Lazio" ir Vokietijos nacionalinės rinktinės veteranas Miroslavas Klose Italijos "Serie A" pirmenybių dvikovoje pademonstravo puikų garbingo žaidimo pavyzdį - paprašė teisėjo, jog jo ranka pelnytas įvartis būtų neįskaitytas.

Praėjus keturioms dienoms futbolo gerbėjai išvydo visiškai priešingą situaciją - šlykščią vaidybą siekiant apgauti teisėją bei įgyti nepelnytą pranašumą likusį laiką žaisti prieš mažumoje likusius varžovus. Tokio žemo epizodo iniciatorė, žinoma, - "Barcelona", o būtent - Cescas Fabregasas.

Ispanijos "Primera" čempionato VI turo mače katalonai išvykoje stengėsi pratęsti savo pergalingą žygį prieš "Sevilla" ekipą, kuri šį sezoną jau buvo pamokiusi Madrido "Real" futbolininkus.

Iki 71 minutės vyko atkakli kova, tačiau šeimininkai atrodė geriau ir pirmavo - į Piotro Trochowskio ir Alvaro Negredo įvarčius tiksliu smūgiu atsakė Fabregasas.

Laikrodžiui nenumaldomai skaičiuojant minutes iki dar vieno Andalūzijos klubo mini-siurprizo "Barcelona" ištraukė savo kozirį - vaidybą. 72 minutę Gary Medelio vos priliesta Fabregasas teatrališkai stvėrėsi už veido, o katalono simuliacija patikėjęs arbitras išvarė Čilės rinktinės narį iš aikštės.



Mažumoje likusi "Sevilla" laikėsi sukandusi dantis iki 89 minutės, kuomet tas pats Fabregasas atstatė susitikimo pusiausvyrą - 2-2. Vis dėlto vaizdo kartojimas parodė, kad Tito Vilanovos auklėtinių įvartis neturėjo būti įskaitytas, nes Thiago atakos pradžioje stabdydamas kamuolį sužaidė ranka, o to nepastebėjo prie pat buvęs teisėjas.


Teisėjas nemato žaidimo ranka.

Negano to, už argumentuotus protestus dėl eilinės arbitrų brigados pagalbos "Barcai" į tribūnas buvo išvarytas "Sevilla" treneris Michelas.

Sugniuždytos Sevilijos miesto komandos vartininkas Andresas Palopas per likusį laiką buvo priverstas dar kartą traukti kamuolį iš savų vartų tinklo - 2-3.

Kitose dvikovose pergales šventė "Valencia", "Malaga" bei San Sebastiano "Sociedad" vienuolikės.

Rezultatai / Lentelė / Video:





RSO 2 - 0 ATH:



MAL 4 - 0 BET:



VAL 2 - 0 ZAR:



SEV 2 - 3 FCB: