Paskutinė vasaros perėjimų lango diena: gandai ir faktai (GYVAI) © Eurofootball.lt
Naktį iš penktadienio į šeštadienį užsidaro vasaros perėjimų langas - Europos klubai nebegalės pirkti naujų futbolininkų iki 2013-ųjų. Tačiau paskutinė diena visuomet būna ypatingai darbinga - ne išimtis ir šie metai.

[link="http://www.eurofootball.lt"]"EuroFootball.lt"[/link] siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir Jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

20:30 Dėl galimybės įsigyti Londono "Fulham" saugą Clintą Dempsey intensyviai kovoja Londono "Tottenham" ir "Liverpool" komandos.

***

"Liverpool" vadovai tikisi metams išsinuomoti Londono "Chelsea" ekipai priklausantį 32 metų žydą Yossi Benayouną, kuris jau yra vilkėjęs "raudonųjų" aprangą.

***

Amsterdamo "Ajax" pasirašė metų trukmės kontraktą su iš "Hoffenheim" atleistu puolėju Ryanu Babeliu.

***

Ricardo Carvalho ir Kaka veikiausiai liks Madride, mat "Real" ekipai nepavyko rasti potencialių pirkėjų.

***

Jungtinių Amerikos Valstijų saugas Maurice'as Edu papildė "Stoke" gretas.

***

"Man City" ir "Benfica" klubai sutarė dėl saugo Javi Garcios - ispanas už 18 milijonų svarų sterlingų persikels į Anglijos čempionų komandą.

***

17.30 Vigo "Celta" pasiekė susitarimą su Londono "Arsenal" ekipa, pagal kurį "kanonierių" puolėjas Park Chu-Youngas pagal nuomos sutartį metus praleis Ispanijoje.

***

"Man City" ekipą papildė "Swansea" krašto saugas Scottas Sinclairas. Pasak šaltinių, Anglijos čempionai už 23 metų futbolininką sumokėjo 6-7 milijonus svarų sterlingų.

***

Kieranas Richardsonas už neskelbiamą sumą palieką "Sunderland" gretas ir nuo šiol vilkės Londono "Fulham" aprangą. Kontrakto trukmė - 3 metai su galimybe ją pratęsti dar sezonui.

***

Serbijos nacionalinės rinktinės puolėjas Nicola Žigičius - "Mallorca" komandos narys. Futbolininkai prieš tai priklausė "Birmingham" klubui.

***

"Bolton" metams išsinuomavo "Liverpool" saugą Jay'ų Spearingą.

***

17:20 [link="http://eurofootball.lt/nw_index.php?page=nw_news&id=28320"]"Tottenham" klube van der Vaartą keičia už rekordinę sumą įsigytas Moutinho[/link].

***

"Man City" puolėjui Roque Santa Cruzui "Malaga" klube atliekama medicininė apžiūra.

***

"Lyon" vartininkas Hugo Llorisas vyksta į Londono, kur turėtų pasirašyti sutartį su Londono "Tottenham" ekipa, nors klubai dar nėra galutinai sutarę dėl perėjimo mokesčio.

***

Milano "Inter" tvirtina, kad Maiconas jau "Man City" žaidėjas.

***

Londono "Tottenham" krašto saugas Giovani dos Santosas pasirašė 4 metų trukmės kontraktą su "Mallorca" Perėjimo suma neskelbiama.

***

"Sunderland" metams išsinuomavo Londono "Tottenham" jaunąjį gynėją Danny Rose'ą

***

Charlie Adamas iš "Liverpool" už 4 milijonus svarų sterlingų jau oficialiai tapo "Stoke" nariu.

***

13.15 UEFA Čempionų lygos turnyre pirmą kartą dalyvausianti "Malaga" pasirašė vienerių metų trukmės kontraktą su laisvuoju agentu Javieru Saviola.

***

Išnuomavę Andy Carrollą į Londono "West Ham" ekipą "Liverpool" klubo vadovai metams norėtų pasiskolinti Londono "Chelsea" puolėją Danielį Sturridge'ą.

***

Paryžiaus PSG gretas dar iki perėjimų lango pabaigos už 6 milijonus eurų gali papildyti Amsterdamo "Ajax" ir Olandijos rinktinės gynėjas Gregory van der Wielis.

***

Tuo tarpu Turino "Juventus" štabas patvirtino, jog sužlugus sandoriui su Dimitaru Berbatovu visas dėmesys yra nukreiptas į Londono "Arsenal" puolėją Nicklasą Bendtnerį.

***

"Liverpool" saugas Charlie Adamas "Stoke" ekipoje atlikinėja medicininę apžiūrą. Būsimo perėjimo kaina - 4 milijonai svarų sterlingų.

***

"Raudonųjų" krašto saugas Joe Cole'as atsisakė keltis į Maskvos "Spartak" komandą.

***

"Hoffenheim" atleido buvusį "Liverpool" puolėją Ryaną Babelį, už kurį prieš 18 mėnesių suplojo 8 milijonus svarų sterlingų. Olandu domisi "Fiorentina".

***

Liverpulio "Everton" klubą už 5 milijonus svarų sterlingų turėtų sustiprinti "Copenhagen" ekipos žaidėjas Bryanas Oviedo. 22 metų Kosta Rikos nacionalinės rinktinės narys gali rungtyniauti visame kairiajame krašte.