Vilanova: mane stebina tie, kurie kritikuoja Valdesą © Eurofootball.lt
Prieš Ispanijos čempionato rungtynes su Pamplonos "Osasuna" surengtoje spaudos konferencijoje vyriausiasis "%c00006" treneris aptarė aktualiausius pastarojo meto komandos reikalus.

Tito Vilanova neišvengė ir žurnalistų klausimų apie Victoro Valdeso žaidimą Ispanijos supertaurės rungtynėse.

Mačo pabaigoje Katalonijos ekipos vartininkas padarė vaikišką klaidą, prarado kamuolį ir leido Madrido "Real" sušvelninti rezultatą.

"Mane stebina tie, kurie ima kritikuoti Valdesą. Keista, jog kažkam dar kyla abejonių. "Barcelona" yra laimėjusi keturis Čempionų lygos trofėjus, trys iš tų trofėjų yra ir jo nuopelnas. Tai geriausias pasaulio vartininkas ir geriausias vartininkas "Barcai". Mače su "Real" padaryta klaida jo tikrai nepaveiks", - užtikrino Vilanova.

Iškart po mačo treneris prisipažino nekalbėjęs su vartininku: "Apie ką čia kalbėti? Viskas ir taip aišku - Valdesas turi žaisti toliau".

Į paraišką dvikovai su "Osasuna" strategas įtraukė puolėją Cristianą Tello, o spaudos konferencijoje dar sykį patvirtino, jog komanda neketina atsisakyti šio futbolininko paslaugų.

"Cristianas niekada nebuvo jokiuose sąrašuose - nei tarp tų, kurie gali būti parduoti, nei tarp tų, kurie gali būti skolinami. Jis lieka komandoje. ello yra jaunas ir ambicingas, tačiau jam dar reikia tobulėti. To jis siekia puikiai", - pažymėjo katalonas.

Tačiau Vilanova kur kas atsargiau kalbėjo apie tris žaidėjus, nepakviestus mačui su "Osasuna": "Tai mano asmeninis sprendimas. Nėra jokių paslėptų priežasčių. Jonathanas dos Santosas, Ibrahimas Afellay ir Andreu Fontas nežais dvikovoje Pamplonoje. Šiaip ar taip, mes nesame kažkoks visuomeninis klubas".

Strategas nepaneigė svarstymų, jog šie futbolininkai gali palikti komandą, tačiau čia pat pridūrė, jog yra galimybių, kad "jie dar gali likti ekipoje".