Van Persie ruošiasi šeštadienio debiutui "Man Utd" startinėje sudėtyje © Eurofootball.lt
Robinas van Persie šeštadienį turėtų debiutuoti "%c00040" startinėje sudėtyje, kuomet "raudonieji velniai" namų stadione priims Londono "Fulham" ekipą, rašo "guardian.co.uk".

"Man Utd treneris Alexas Fergusonas užsiminė, jog iš Londono "Arsenal" atvykęs olandas, kuris pirmosiose rungtynėse su Liverpulio "Everton" pasirodė po keitimo, turėtų būti vienas iš vienuolikos pagrindinių žaidėjų.

Škotas taip pat patvirtino, jog į komandą atvykęs naujokas Alexanderis Buttneris taip pat turėtų pasirodyti, tačiau mačą jis pradės ant atsarginių suolo.

23 metų futbolininkui vilčių teikia tai, jog Anglijos "Premier" lygos vicečempionų gynėjų kvartetas: Philas Jonesas (nugara), Jonny Evansas ir Chrisas Smallingas (abu - pėda) bei Rio Ferdinandas (koja), žaisti negalės.

Treneris taip pat paskelbė, kad klubas daugiau neketina pirkti žaidėjų: "Daugiau nepirksime nė vieno žaidėjo. Galiu dėl to užtikrinti".

Su išvykimu iš "Old Trafford" stovyklos buvo siejamas puolėjas Dimitaras Berbatovas ir krašto saugas Nani. Paklaustas apie galimus pokyčius, susijusius su šiais žaidėjais, Fergusonas sakė: "Nuoširdžiai sakau, kad daugiau jokių pasikeitimų nebus".