Songas: meluočiau, jei sakyčiau, kad "Barca" manim nesidomi © Eurofootball.lt
Londono "%c00041" komandai atstovaujantis vidurio saugas Alexas Songas naujienų portalui "Sky Sports" patvirtino, kad juo išties domisi "%c00006", tačiau čia pat pridūrė, jog "yra patenkintas ir dabartiniame savo klube".

Anglijos ir Ispanijos sporto žiniasklaida pastaruoju metu mirga nuo pranešimų, kad naujam sezonui besirengiantis Katalonijos klubas rimtai nusitaikė į Arsene'o Wengero vadovaujamai ekipai atstovaujantį 24 metų kamerūnietį.

Pasak įvairių šaltinių, už žaidėją ketinama siūlyti nuo 15 iki 25 milijonų eurų. Neatmetama galimybė, kad į sandorį, jei jis įvyks, gali būti įtrauktas ir kuris nors "Barcelona" futbolininkas.

Pats "Arsenal" saugas, pirmadienį kalbėdamas su "Sky Sports" žurnalistais, pripažino, jog Katalonijos klubo dėmesys išties juntamas.

"Nesirengiu jums meluoti sakydamas, kad manimi nesidomi ("Barcelona" - aut. past), tačiau aš esu "Arsenal" žaidėjas ir esu patenkintas Londone, - teigė Songas. - "Barcelona" yra geriausias pasaulio klubas, tad gandai apie galimą perėjimą greičiausiai sklis iki pat žaidėjų perėjimo lango pabaigos".

Dabartinis kamerūniečio kontraktas su "Arsenal" baigia galioti 2014 metų vasarą.