Davidas Villa: gera vėl pasijusti futbolininku © Eurofootball.lt
Beveik aštuonis mėnesius - tiek laiko Davidas Villa gydėsi nelemtą blauzdikaulio traumą, patirtą Pasaulio klubų čempionato pusfinalio mače su Dohos "Al-Sadd".

Šeštadienio rungtynėse prieš Bucharešto "Dinamo" ekipą "%c00006" puolėjas pagaliau išbėgo į aikštę ir sužaidė maždaug 20 minučių.

Po mačo futbolininkas neslėpė džiaugsmo, kad vėl gali rungtyniauti visa jėga ir su komandos draugais siekti pergalių.

"Ilgai ir nekantriai laukiau šios akimirkos. Mano reabilitacija užtruko kankinančiais ilgai. Turėjau elgtis labai atsargiai, saugoti save pirmosiose treniruotėse, tačiau dabar viskas baigėsi laimingai. Gera vėl pasijusti futbolininku, nes stebėti rungtynes už aikštės ribų būdavo labai sunku, - po mačo su "Dinamo" įspūdžiais dalinosi puolėjas.

"Žinoma, dabar dar nesu įgijęs pačios geriausios sportinės formos, tačiau mano tikslas - tapti geresniu, nei buvau iki traumos. Norisi kuo greičiau užmiršti praeitį ir galvoti tik apie tai, kas ateityje", - pažymėjo Davidas Villa.

Pasak futbolininko, tai, kas įvyko rungtynėse su "Dinamo", yra labai didelis žingsnis į priekį, suteiksiantis taip reikiamų jėgų ir daugiau pasitikėjimo.

"Manau, kad galiu būti dar geresniu. Komandos vadovų ir draugų parama taip pat yra labai svarbus faktorius. Tai aš turiu", - tvirtino andalūzas.