Vokietijos ekipos strategas Lowas: persirengimo kambaryje liejasi ašaros © Eurofootball.lt
Vokietijos rinktinės treneris Joachimas Lowas po pralaimėjimo Europos čempionato pusfinalyje ragino savo auklėtinius nenukabinti nosių.

Italija jau pirmajame kėlinyje įgijo dviejų įvarčių pranašumą, o po pertraukos vokiečiai sugebėjo tik sušvelninti skirtumą - per teisėjo pridėtą laiką baudinį realizavo Mesutas Ozilas.

"Dėl mūsų klaidų pirmajame kėlinyje praleidome du įvarčius, o po to buvo sunku, tačiau rinktinė parodė savo širdį ir kovėsi iki pat pabaigos,- teigė jis. - Turėjome galimybių sušvelninti skirtumą, ir, jei tai būtų pavykę padaryti anksčiau, rungtynės galėjo pakrypti kitaip.

"Labai sunku žaisti prieš tokią komandą kaip Italija, kai ji įgyja dviejų įvarčių pranašumą. Tuomet ginamasi visomis pajėgomis. Žinoma, esame nusivylę, tačiau tai nereiškia, kad turime pradėti viskuo abejoti. Tiesiog stenkimės ateityje rodyti dar geresnį futbolą."

Ir pridūrė: "Persirengimo kambaryje liejasi ašaros ir vyrauja visiška tyla, nes niekas neturi ką pasakyti."

Jam antrino kapitonas Philippas Lahmas: "Tai - be galo skaudi nesėkmė. Padarėme neatleistinas klaidas, kurios lėmė praleistus įvarčius. Pirmajame kėlinyje sunkiai dirbome ir turėjome progų, tačiau negalėjome taip klysti gynyboje."