N.Kesminas: Italų žygis baigsis atsimušus į vokiečių barjerą (VIDEO) © Eurofootball.lt
Futbolo apžvalgininkas Nerijus Kesminas toliau dalijasi mintimis apie Europos čempionato mačus. Šį sykį dėmesio centre - pusfinalio rungtynės tarp Vokietijos ir Italijos.

Vokietija - Italija - Vokietija laimės per 90 minučių (koef. 1,95), abi komandos įmuš daugiau nei 2,5 įvarčio (koef. 2,25), Italijos žaidėjams bus parodyta daugiau geltonų kortelių (koef. 1,5).

Italai nustebino viskuo, ką jie rodo šiame čempionate. Nuo pirmosios dienos iki įspūdingo ketvirtfinalio mačo su Anglija. C.Prandelli auklėtiniai įrodė, kad jie buvo visiškai nepelnytai nuvertinti, tačiau Vokietija vis dėlto yra favoritė.

A.Pirlo demonstravo puikų futbolą, tačiau pusfinalio mače bus sudėtingiau - varžovas kitas, taip pat kitos ir intensyvumo galimybės. Manau, kad italai neturės galimybės parodyti tokį futbolą kaip su anglais. Spėju, kad Vokietija, pasinaudojusi savo talentu ir trenerio J.Lowo lankstumu, šias rungtynes turėtų laimėti per 90 minučių.

Taip pat spėčiau, kad rungtynės bus rezultatyvios. Vokiečiai yra vokiečiai, o italai - jau ne "catenacchio". Nesakau, kad futbolas bus atviras, įprastai tokio lygio varžybose ir pusfinalyje taip nebūna. Vis dėlto spėčiau, kad įvarčių bus.

Italijos futbolininkai rungtynėse su Anglija kamuolį kontroliavo 62 procentus laiko, o su Vokietija, aišku, to nebus. Įtampa bus didelė ir bus geltonų kortelių. Spėčiau, kad daugiau gaus italai.