Gandai ir faktai: apie Benitezą, Oweną ir "Arsenal" "apsišvarinimą" © Eurofootball.lt
Europos klubai toliau rikiuoja gretas kitam sezonui, tad "EuroFootball.lt" portale pateikiame gandus ir faktus iš futbolo rinkos.

***

"Barcelona" atstovai neigia kalbas, kad klubą gali papildyti puolėjas Didier Drogba. (Įvairūs)

***

OFICIALU: Bilbao "Athletic" už maždaug 2,5 milijono eurų įsigijo "Valencia" puolėją Aritzą Adurizą. 31 metų futbolininkas per 82 mačus "Los Che" gretose įmušė 21 įvartį, o dabar grįžta į komandą, kuriai atstovavo 2002-2003 ir 2006-2008 metais.

***

Prancūzijos rinktinės saugas Florentas Malouda gali palikti Londono "Chelsea" klubą - jis jau veda derybas su Brazilijos "Vasco da Gama". ("The Sun")

***

"Man City" akiratyje atsidūrė "Barcelona" krašto gynėjas Dani Alvesas, susipykęs su Katalonijos ekipos vadovais dėl draugiško mačo, kuriame žaidė be leidimo. ("Daily Star")

***

Maskvos "Spartak" siūlo 15 milijonų eurų už "Cagliari" gynėją Davide'ą Astori. 25 metų futbolininkas nepateko į Italijos rinktinę, tačiau domina tokius klubus kaip Sankt Peterburgo "Zenit" ir Maskvos CSKA. ("Sky Italia")

***

Londono "Arsenal" nori sumažinti išlaidas atlyginimams atsisakant net aštuonių žaidėjų: Denilsono, Carloso Velos, Sebastiano Squillaci, Andrejaus Aršavino, Nicklaso Bendtnerio, Marouane'o Chamakho, Parko Chu-youngo ir Johano Djourou. ("Daily Mail")

***

Su perėjimu į Londono "Tottenham" sietas gynėjas Janas Vertonghenas tikriausiai liks Amsterdamo "Ajax" ekipoje - klubas nepavyko susitarti. (Įvairūs)

***

Milano "Inter" pradeda derybas su "Man City" dėl saugo Nigelio De Jongo įsigijimo. ("talkSPORT")

***

Brazilijos rinktinės puolėjas Alexandre'as Pato 2014 metais pasibaigus sutarčiai su "Milan" norėtų išmėginti save Anglijos "Premier" lygoje. ("The Sun")

***

Andre Villas Boasas jau kitą savaitę gali būti patvirtintas naujuoju Londono "Tottenham" treneriu. ("Daily Mirror"). Tiesa, su galimybe pakeisti Harry Redknappą yra siejamas ir prancūzas Didier Deschampsas. ("Daily Star")

***

Buvęs Anglijos rinktinės puolėjas Michaelas Owenas sulaukė itin pelningo pasiūlymo keltis į Jungtinių Arabų Emyratų "Al Shabab" klubą. ("Daily Star")

***

Garsusis ispanas Rafaelis Benitezas gali tapti naujuoju į "Serie A" sugrįžusios Genujos "Sampdoria" treneriu. ("The Sun")

***

"Roma" už 3,5 milijono eurų turėtų įsigyti "Fluminense" saugą Marquinho. ("Football Italia")