"Tonybet" lošėjo dienoraštis. Žurnalistas M.Pocius (14 diena) © Eurofootball.lt
Pervertinau Čekijos rinktinę. Toks būtų mano trumpas reziumė po pirmojo ketvirtfinalio. Portugalų pergalė nenustebino, tačiau jų oponentai be T. Rosickio buvo visiški bedančiai ir nei kiek nepriminė tos komandos, kuri demonstravo bent kažkokį futbolą tegul ir nestiprioje A grupėje. Šiek tiek gailiuosi, kad neišdrįsau pastatyti už tai, kad įvartį pelnys C. Ronaldo. Prisipažinsiu – nagai niežtėjo, tačiau po sėkmės su W. Rooney suabejojau, kad fortūna mane apglėbtų antrąkart iš eilės.

Iš trijų statymų teisingai atspėta tik viena baigtis, kuri kėlė bene mažiausiai abejonių – šio ketvirtfinalio nugalėtojo. Tiek kamuolio kontrolės, tiek pražangų skaičiaus atspėti nepavyko. Vienas sėkmingas įvykis negalėjo atpirkti dviejų nesėkmių, todėl diena baigta su beveik 40 Lt nuostoliu.

Šiandien – antrasis ketvirtfinalis, kuriame susitiks Vokietija ir Graikija.

Balansas: 779,80 Lt

Vokietija nepraleis įvarčio (koef. 1.75). Statymas - 40 Lt


Graikų taktika bus aiški ir ją matėme rungtynėse su Rusija: sėdėti apkasuose ir laukti savo šanso. Šansų Helados atstovai sulaukia ir juos išnaudoja puikiai, todėl ne veltui išsikapstė iš grupės ir, manau, tyliai mintyse svajoja apie bandymą įkasti vokiečiams. Pastarieji negali pasigirti nepriekaištinga gynyba. Jiems mušė ir olandai, ir danai, per plauką nuo to liko portugalai. Tačiau šiandien tikiuosi, kad Vokietijos gynyba tokio liapsuso, kurį atliko Rusijos gynybinė linija, nepademonstruos.

Pražangų suminis < 26.5 (koef. 1.85). Statymas – 40 Lt.


Vakar matėme rungtynes, kuriose teisėjas nepervargo. Vokiečiai, žaisdami stipriausioje grupėje, prasižengdavo nedaug, be to, šiandien jie turėtų valdyti kamuolį didžiąją dalį laiko. Graikijos rinktinė irgi nepateko tarp nedrausmingiausių komandų, o šiandien spausis savo baudos aikštelės prieigose ir progų vokiečių baudos smūgiams arba pavojingiems kamuolio perdavimams į baudos aikštelę, kur jų lauks „Super Mario“ Gomezas, stengsis suteikti kiek įmanoma mažiau, todėl pažeidinėti taisykles neturėtų.

Rungtynėse bus paskirtas 11 metrų baudinys (koef. 3.10). Statymas – 10 Lt.


Kartą jau tokį statymą atlikau. Nepasisekė - Graikija ir toliau išlieka vienintele komanda turnyre, turėjusia galimybę smūgiuoti nuo 11 m. žymos. Tačiau jau matau, kaip graikų gynėjas sustabdo kamuolį ranka savo baudos aikštelėje, o teisėjai - akylesni nei rungtynėse Anglija – Ukraina...

Europos futbolo čempionatas 2024 spėlionė