"Tonybet" lošėjo dienoraštis. Žurnalistas M.Pocius (11 diena) © Eurofootball.lt
Olandai per naktį komanda netapo, todėl gėdingai keliauja namo su nuliu taškų kraitelėje. Kitaip sakant, futbolo dievai šįkart neįsikišo ir stebuklų neatliko. Tuo tarpu mano kraitelėn vakar po ilgos pertraukos įkrito vienas kombinuotas statymas, kuriuo teisingai prognozavau didelę oranžinių kamuolio kontrolę ir vokiečių nepralaimėjimą. Ji beveik kompensavo pralaimėtus pinigus kituose dvejuose statymuose. Iki gero dienos rezultato pritrūko tik „sausų“ Vokietijos vartų.

Šiandien kovos dėl išlikimo tęsiasi C grupėje, kurioje viskas aišku tik su Airijos rinktine, o likusios trys rinktinės turi visas galimybes tiek tęsti kovas turnyre, tiek pradėti vasaros atostogas.

Balansas: 786,95 Lt

Ispanija - Kroatija Ispanija suminis daugiau > 1.5 ir Italija - Airija Airija neįmuš įvarčio (bendras koef. 2.71). Statymas - 15 Lt


Kroatai laimi – jie pirmi grupėje, kroatai pralaimi – važiuoja namo, jei Italija, kas labai tikėtina, įveiks Airiją. Ispanijos rinktinei bilietą į ketvirtfinalį užtikrina lygiosios, o pergalė 100% garantuoja pirmą vietą. Kroatams neužtenka ir nulinių lygiųjų, todėl akivaizdus faktas, kad jiems teks pasistengti įmušti įvartį. Tačiau kas būna, kai pulti bandoma puikiai kamuolį kontroliuojančią komandą, jau daugiau nei pora sezonų demonstruoja „Barcelona“. Tiesa, tikiuosi, kad trenerį V. del Bosque įtikino du F. Torreso įvarčiai į airių vartus ir klausimų, ar į aikštelę siųsti tikrą puolėją, ar „netikrą devintą numerį“, jam nebeliko.

Italų formacija su trimis gynėjais man labai patinka. Tik meistriškumo blykstelėjimas išgelbėjo Ispaniją, o sėkmės šypsnis – Kroatiją. Buffonai, šiandien aš tavimi tikiu!

Ispanija – Kroatija laimės pirma komanda ir Italija – Arija laimės pirma komanda (bendras koef. 2.10). Statymas – 20 Lt.


Noriu, kad į kitą etapą patektų būtent šios dvi komandos. Pergalės joms tai garantuoja.

Ispanija - Kroatija rungtynėse bus paskirtas 11 metrų baudinys (koef. 3.10). Statymas – 5 Lt.


Tokio čempionato, kuriame per visa grupių etapą, jam baigiantis, būtų parodytos vos 2 raudonos kortelės ir paskirtas vienas 11m. baudinys – visi pačiose pirmose rungtynėse – aš neatsimenu. Vargu ar toks buvo iš viso. Todėl atsakingai pareiškiu: laikas baudiniui.