"Tonybet" lošėjo dienoraštis. Žurnalistas M.Pocius (10 diena) © Eurofootball.lt
Trina rankomis lažybų bendrovių bukmekeriai, graikų dėka vakar susižėrė, tikiu, neblogą pelną. Pratęsta nesėkmių serija, nors Rusijos – Graikijos rungtynių scenarijų nuspėjau teisingai. Nuvylė Lenkijos rinktinė, iš kurios tikėjausi sėkmingesnio žaidimo, bet tenka pripažinti - tai, kad jie A grupėje liko paskutiniai, yra dėsninga. Ko nepasakyčiau apie Rusiją.

Papildomas –50 Lt į balansą, tačiau niekas dar neparasta, mūsų laukia daug gero futbolo. Šiandien 10-oji Europos fubolo čempionato diena. Galima pavadinti net jubiliejine. Simboliška, tačiau šį jubiliejų sutiksime su tikrai įdomiausia “mirtininkų” grupe.

Kaip jau ne kartą minėjau, Olandijai prognozavau Europos čempionės titulą. Todėl šiandien spjaunu ant statistikos, nekreipiu dėmesio į tai, kad oranžinių treneris, panašu, nežino, kad, turint tokius milžiniškus puolimo resursus, galima žaisti tik su vienu atraminiu saugu, ir tiesiog laukiu tikrosios Olandijos rinktinės: visi statymai šiandien bus “in orange we trust” stiliumi. Tebūnie dar vienas minusas, bet vakar matėme kad nedidelių stebuklų būna. Tokio šiandien reiks ir oranžiniams.

Beje, vieną Jūsų, kuris vakar komentaruose suabejojo tuo, kad marškinėliais pasipuošiau tik po Anglijos rinktinės pergalės, galiu patikinti, jog taip nėra. Tiesiog vakar buvo ta diena, kai galėjau juos ramiai vilkėti ir nesusilaukti replikų “tai kaip ten anglai?” iš futbolą mėgstančių kolegų ir draugų.

Balansas: 794,70 Lt

Olandija - Portugalija Olandija kamuolio kontrolė (%) daugiau > 55.5 ir Vokietija - Danija Vokietija nepralaimės (bendras koef. 2.15). Statymas - 15 Lt.

Portugalijos užduotis Nr. 1 – bent jau nepralaimėti, užduotis Nr. 2 – progai pasitaikius, pabandyti laimėti. Turint sudėtyje Nani ir C. Ronaldo, žaisti “antruoju” numeriu ir puolimą renti kontratakomis yra labai puikios galimybės, todėl kamuolio kontrolė turėtų priklausyti Olandijai.

Koeficiento pasididinimui. Bus juokinga, jei būtent tai sugadintų statymą. Tačiau vokiečiai pralaimėti negali, nes Portugalijos pergalės atveju, būtent vokiečiai važiuoja namo. Įsivaizduojate tokį scenarijų? Žinoma, po vakar dienos mano vaizduotė jau yra paruošta net tokiems įvykiams, tačiau Vokietija yra Vokietija.

Vokietija - Danija Vokietija nepraleis įvarčio ir Olandija – Portugalija Olandija įmuš įvartį (bendras koef. 2.64). Statymas – 15 Lt.


Vokietijai lygiosios garantuoja pirmą vietą grupėje. Praleistas įvartis nebaisus tik tuo atveju, jei juo Danija rezultatą išlygintų. Praleidus pirmiesiems, gali grėsti Olandijos rinktinės likimas pirmojo turo rungtynėse, kai palaužti skandinavų gynybos taip ir nepavyko. Akivaizdu, kad tampyti sėkmės už ūsų vokiečiams nereikėtų.

Viskas, kas yra pačių Olandijos futbolininkų rankose – pergalė ne mažiau nei 2 įvarčių skirtumu. Tuščios Europos čempionato minutės rungtynėse prieš vokiečius baigėsi, o progų oranžiniai susikuria daug, todėl šiandien privalės pasižymėti bent kartą, ypač, kai danai tai sugebėjo padaryti dusyk.

Vokietija – Danija ir Olandija - Portugalija laimės pirmos komandos (koef. 4.21). Statymas – 10 Lt.


Na, futbolo dievai, darykit stebuklus!