"Tonybet" lošėjo dienoraštis. Žurnalistas M.Pocius (9 diena) © Eurofootball.lt
Nepaisant praloštų pinigų, kuriuos nuspyrė įvartį į švedų vartus įmušęs D. Wellbeckas, mano sieloj – šventė. Ta proga šiandien vaikštau pasipuošęs Anglijos rinktinės marškinėliais. O kaip kitaip? Komanda, kurią laidojau prieš čempionatą, pademonstravo puikų charakterį ir kovingumą ir dabar turi realius šansus patekti į kitą turnyro etapą.

Grįžtant prie reikalų, sėkmė ir toliau mane yra apleidusi, todėl atėjo metas grįžti prie pradinės taktikos, nebesiorientuoti vien į kombinuotus statymus, atkreipti dėmesį vieną ar kelis pavienius įvykį ir į juos investuoti didesnes sumas.

Balansas: 844,70 Lt

Rusija – Graikija Rusija kamuolio kontrolė (%) daugiau > 54.5 ir Lenkija -Čekija Čekija pražangų suminis rez. mažiau < 18.0 (bendras koef. 3.42). Statymas - 10 Lt.


Rusija prieš Čekija parodė, kaip gali kontratakuoti, prieš Lenkiją - pademonstravo, kad gali kontroliuoti kamuolį. Nors Graikijai pergalė būtina, tačiau rusai neturėti tampyti tigro už ūsų ir leisti varžovams paimti rungtynių kontrolę į savo rankas (greičiau – kojas).

Įmušusi du greitus įvarčius graikams, Čekija ėmė naudoti labai teisingą taktiką – varžovų žaidimą stabdyti smulkiomis pražangomis, todėl jų prisirinko rekordinį skaičių. Šiandien jai užtenka lygiųjų, tačiau tikiuosi, kad dažniau matysime futbolą, nei rungtynių arbitrą.

Lenkija – Čekija Abi komandos pelnys bent įvartį ir Rusija – Graikija Rusija geltonų kortelių suminis daugiau >1.5 (bendras koef. 3.01). Statymas – 15 Lt.


Visos iki tol vykusiose grupės rungtynėse visos komandos sugebėdavo nuginkluoti varžovų vartininkus. Tiek lenkai, tiek čekai opcijų puolime turi, abi komandos stengsis laimėti ir tikėsis rusų nesėkmės, todėl prognozuoju rezultatyvias rungtynes, kuriose abi rinktinės pratęs rezultatyvią seriją.

Rusijos ir Čekijos dvikova buvo pakankamai išskirtinė tuo, kad teisėjui nei vieno futbolininko neteko nubausti geltona kortele. Antrojo rato dvikovoje prieš lenkus mūsų kaimyninės šalies futbolininkai taip neišsišoko ir susirinko du geltonos spalvos įspėjimus, tokią pat užduoti jiems iškeliu ir rungtynėse prieš graikus.

Rusija – Graikija laimės pirma komanda (koef. 1.80). Statymas – 25 Lt.


Rusija yra geriausia A grupės komanda. Su manimi sutinka dauguma futbolo ekspertų. Todėl nieko keisto, jei tikiuosi, kad būtent ši rinktinė užims pirmą vietą grupėje. Lygiosios jai užtikrina vietą kitame etape, tačiau neužtikrina galimybės ketvirtfinalyje išvengti vokiečių. Pergalės atveju rusai finišuos pirmoje vietoje.