“Tonybet” lošėjo dienoraštis. Žurnalistas M.Pocius (8 diena) © Eurofootball.lt
Žurnalistas Martynas Pocius toliau dalijasi Europos čempionato prognozėmis (vakarykštį dienoraštį galite perskaityti čia)

Nesėkmių ruožas tęsiasi. Visi ne optimistiniai statymai, susiję su Ispanijos – Airijos rungtynėmis (kamuolio kontrolės laikas ir smūgių į vartų plotą skaičius), išsipildė, tačiau vilčių nepateisino abu kombinacijose buvę Italijos ir Kroatijos rinktinių dvikovos spėjimai. Kroatai taip ir nesugebėjo dukart patekti į nuošalę, o italai neįmušo daugiau nei 1 įvarčio.

Na, bet galvos nenuleidžiu ir niūniuodamas „The Fields of Athenry“, kurią vakar fantastiškai dainavo airiai paskutines 7 rungtynių minutes, vėl bandau į svečius pasikviesti kažkur nuklydusią sėkmę.

Antrą grupės etapo ratą šiandien uždaro D grupės rungtynės: Ukraina – Prancūzija ir Anglija – Švedija.

Balansas: 884,70 Lt

Anglija – Švedija Švedija smūgių į vartų plotą pranašumas (0.0) ir Ukraina – Prancūzija Prancūzija suminis daugiau > 1.5 (bendras koef. 4.00). Statymas – 15 Lt.

Anglija nieko naujo prieš Prancūziją nepademonstravo: žaidimas „antru“ numeriu ir bandymas kontratakuoti. Tik S. Nasri meistriškumas padėjo prancūzams išplėšti tašką. Švedai į Ukrainos vartus pataikė 6 kartus, anglai į prancūzų – vos kartą. Labai ryškios persvaros iš švedų tikėtis negalima, tačiau tikiu, kad jie bandys laimėti. O kaip laimėti, jei į vartus nebus mušama?

Ukraina po pergalės prieš švedus, kalbant Formulės 1 terminais, yra „pole“ pozicijoje. Turnyro šeimininkai, manau, žais nuo gynybos ir stengsis panaudoti tai, kas jiems sekėsi pirmosiose rungtynėse – greitą puolimą, tačiau gynyboje teks gaudyti teks jau nebe 1 ryškų puolėją. Prancūzijos rinktinės puolimo arsenalas yra tikrai įspūdingas, o atakuoti jiems reikės, nes dar vienų lygiųjų atveju, vien pergalės trečiose rungtynėse gali nebepakakti, o šio čempionato istorija rodo, kad vienas įvartis pergalę garantuoja nebent B grupėje.

Ukraina – Prancūzija geltonų kortelių suminis <4.0 ir Anglija – Švedija Švedija kamuolio kontrolė (%) daugiau > 48.5 (bendras koef. 3.42). Statymas – 15Lt.

Po pirmo turo statistika paprasta: Ukraina – 0 kortelių, Prancūzija – 0 kortelių. Rungtynių teisėjo prašau į tai atsižvelgti.

Vėlgi tik statistika. Priminkite bent vienas rungtynes, Anglijai vadovaujant R. Hodgsonui, kuriose ši rinktinė ilgiau už varžovą kontroliavo kamuolį. Teisingai – tokių nebuvo. Ir nematau priežasčių, dėl kurių šiandien tai turėtų pasikeisti.

Ukraina – Prancūzija laimės antra komanda ir Anglija - Švedija lygiosios (bendras koef. 6.56). Statymas – 10 Lt.


Skyrelis „tampome sėkmę už ūsų“. Sėkmė jau galėtų susirūpinti ir pagaliau nusišypsoti, nes grėsmė tų ūsų netekti darosi jau labai didelė.