"Tonybet" lošėjo dienoraštis. Žurnalistas M.Pocius (7 diena) © Eurofootball.lt
Drauge su Olandijos rinktine į pavėsį nusileido visi 50 vakar investuotų Litų. Iš penkių tiek paprastuose, tiek kombinuotuose statymuose prognozuotų baigčių vos viena baigėsi taip, kaip tikėjausi: olandų kamuolio kontrolė buvo didesnė nei 48.5%.

Portugalija ir Danija pademonstravo puikias akiai ir bukmekeriams rungtynes, tuo tarpu oranžines vertybes tenka rimtai perkainuoti. Vilties išsigelbėti jie dar turi, teberusena ir mano įžanginio statymo viltis, kad Olandijos rinktinė taps čempione. Labai nežymiai, tiesa, bet teberusena.

Tuo tarpu palieku olandus spręsti jų problemas ir tęsiu statymus jau C grupėje, kurių komandos, tikiuosi, yra kiek labiau prognozuojamos: Italija – Kroatija ir Ispanija – Airija.

Balansas: 934,70 Lt

Ispanija - Airija Ispanija kamuolio kontrolė (%) mažiau < 69.0 ir Italija – Kroatija Italija suminis >1,5 (bendras koef. 4.32). Statymas – 20 Lt.


Ispanija rungtynėse prieš Italija kamuolį kontroliavo 60%, o airiai dvikovoje prieš Kroatiją – 45% laiko. Aišku, kad šiandieniniai ispanų varžovai ilgiau kamuolio nei Squadra Azzurra tikrai neturės, ypač jei V. del Bosque vėl pasirinks žaidimą su „netikru“ 9 numeriu be akcentuoto puolėjo. Tačiau nors Airija po pirmo turo buvo bene prasčiausiai atrodžiusia čempionato komanda, tikiu, kad kamuolį kontroliuos bent 31% laiko, ypač, jei pagerins perdavimų kokybę.

Italams trūko labai nedaug, kad dukart nuskriaustų I. Casillasą. Kroatams lygiosios ne pats blogiausias variantas, tačiau trečiajame ture jų laukia Ispanija. Todėl kroatai tikrai neturėtų rūpintis vien savo vartų saugumu. Italija žais nuo gynybos, tačiau jų perėjimas nuo gynybos į puolimą, turint tokį perdavimų dievą kaip A. Pirlo, kelia susižavėjimą ir leidžia laukti bent 2 Italijos rinktinės įvarčių.

Ispanija - Airija smūgių į vartų plotą Ispanija > 11.0 ir Italija - Kroatija Kroatija nuošalių suminis daugiau > 1.5 (bendras koef. 2.96). Statymas – 20 Lt.


Ispanija į Italijos vartų plotą pataikė 8 kartus, o tai teko daryti, kai gynybos liniją dažnai sudarydavo net po 8 varžovus. Airių rinktinės treneris irgi daug vilčių deda į savo gynėjų grandį, tačiau ši mobilumu italams nusileidžia, o prieš Kroatiją gausiai klydo. Ispanai už klaidas, tikiuosi, baus smūgiais į vartų plotą.

Rungtynėse prieš airius Kroatijos rinktinė vos vieną kartą pabuvojo nuošalėje. Net ispanai prieš baudos aikštelėje besispaudžiančius italus jų sugebėjo surinkti dvi. Žinoma, įmušus įvartį jau 3 minutę, baisaus poreikio apgulti varžovus vartus nebeliko, todėl šiandien tikiuosi, kad jokio varžovo nebijantys kroatai pirmųjų rungtynių nuošalių rezultato nebepakartos.


Ispanija - Airija tikslus rezultatas 3:0 ir Italija – Kroatija laimės pirma komanda (bendras koef. 16.45). Statymas – 10 Lt.


Tradicinis statymas iš serijos „o gal pasiseks“. Iki šiol nesisekė, bet futbolo čempionatas yra didžiulė šventė, o jei linksmintis, tai linksmintis.